Reklama

Reklama

VOD (1)

Před deseti lety získala olympijská gymnastka Hope Ann Greggory bronzovou medaili a stala se tak americkou superhvězdou. Dnes však žije se svým otcem a sotva někdo zná její jméno. Krom mladé nadějné sportovkyně, pro kterou je Hope hrdinkou, u které by chtěla trénovat. Hope se ocitá na rozcestí: Vtáhne mladičkou atletku pod svá ochranná křídla a pomůže ji stát se hvězdou, nebo se rozhodne zničit tu holku, která tolik ohrožuje její statut maloměstské celebrity? (Larrysbride)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

DING DING DING! Nechci předbíhat, ale myslím, že tu máme prozatímního favorita na můj nejlepší film tohoto roku. Od tohoto filmu jsem nečekal absolutně nic, narazil jsem na něj úplnou náhodou a nezjišťoval jsem si o něm naprosto žádné informace. Proto jsem byl velice mile překvapen a současně zaskočen, když se před mými zraky objevila Melissa Rauch (všemi moc dobře známá jako Bernadette z TBBT), jak skoro každou druhou větu kleje a sype ze sebe stírací hlášky. Film byl svižný, zábavný a celou dobu ho Melissa neskutečně táhla a já se bavil od začátku až do konce a u některých scén jsem opravdu zůstával s hubou dokořán - představte si, jako byste Sheldona viděli třeba jako Allana v Pařbě ve Vegas :D Opravdu úžasný, šílený, zábavný film s naprosto bravurně zahranou hlavní rolí. Po dlouhé době jsem nějakým filmem takto příjemně zaskočen. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Naprostý skvost hezky po vzoru Orla Eddieho. Bohužel v tomto případě naprosto nedoceněný. Přitom se jednoznačně jedná o feel-good roku. Melissa Rauch, ačkoliv jsem jí ze začátku vůbec nemohl poznat, je i přes fakt, že je naprosto nesnesitelná, panovačná, věčně klející mrcha, je taky naprosto boží a naprosto ve všech scénách neskutečně nakládá, přičemž si zachovává svoji tvář nedoceněné dívky z prdelákova. Je naprosto neuvěřitelný, jak vše šlape jak má a nezvolní ani na chvilku. To se té dvojce vskutku povedlo. A ta scéna v hotelu naprosto neskutečná! ... 10/10"!! ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chytrý scénář, který přesně ví, v čem spočívají jeho silné stránky, a to v Hope, kterou tak bezchybně hraje Melissa Rauch vyperfektovaným způsobem od pohybů přes způsob mluvení. Je to trochu úlet, ale na druhou stranu se to aspoň vyhýbá nějakým častým klišé a umí to skvěle bavit. Odvrácená stránka sportu? ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

To co začíná jako v rámci možností slušná sportovní nezávislá komedie se docela rychle zvrhne. Všechno je to ve výsledku o tom, zda-li jste ochotni přistoupit na způsob jakým vám film svůj příběh vypráví a na herecké projevy zúčastněných. Pokud ano, užijete si přisprostlou variantu od úvodní masturbace až po gymnastický sex, který byl jednou z nejdivočejších scén podobného typu, jaké jsem za dlouhou dobu viděl. Pokud ovšem ne, máte před sebou po všech ohledech průměrnou nezávislou sportovní komedii, která se přes veškerou snahu a vulgarismy nedokáže přetavit v něco víc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Melissa Rauch si zde hraje to svoje, co jí docela sedne, ale její postava má celkem hloubku, což mě překvapilo. Je to maličko jednoznačné a dějově průzračné, ale musí se tomu nechat, že to má dobré nápady. Erotická scéna, která je bohužel s dvojnicí, skutečně stojí za to, protože tohle se ve filmech rozhodně často nevidí. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama