Reklama

Reklama

VOD (1)

Před deseti lety získala olympijská gymnastka Hope Ann Greggory bronzovou medaili a stala se tak americkou superhvězdou. Dnes však žije se svým otcem a sotva někdo zná její jméno. Krom mladé nadějné sportovkyně, pro kterou je Hope hrdinkou, u které by chtěla trénovat. Hope se ocitá na rozcestí: Vtáhne mladičkou atletku pod svá ochranná křídla a pomůže ji stát se hvězdou, nebo se rozhodne zničit tu holku, která tolik ohrožuje její statut maloměstské celebrity? (Larrysbride)

(více)

Recenze (36)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Naprostý skvost hezky po vzoru Orla Eddieho. Bohužel v tomto případě naprosto nedoceněný. Přitom se jednoznačně jedná o feel-good roku. Melissa Rauch, ačkoliv jsem jí ze začátku vůbec nemohl poznat, je i přes fakt, že je naprosto nesnesitelná, panovačná, věčně klející mrcha, je taky naprosto boží a naprosto ve všech scénách neskutečně nakládá, přičemž si zachovává svoji tvář nedoceněné dívky z prdelákova. Je naprosto neuvěřitelný, jak vše šlape jak má a nezvolní ani na chvilku. To se té dvojce vskutku povedlo. A ta scéna v hotelu naprosto neskutečná! ... 10/10"!! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, kterému se takřka celou dobu daří balancovat na hraně mezi parodií a vážně míněnou satirou namířenou na sportovní byznys. A daří se mu to hlavně díky Melisse Rauch, která je v roli rozmazlené exgymnastky s klapkami na očích prostě výborná. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Konečne ďalší z filmov typu Krása na zabití. Bohužiaľ, aj s rovnakým nedostatkom. Musí to byť značne schizofrénne, písať/točiť niečo podobné; celý čas byť drzý a politicky nekorektný a na konci zabrednuť do presne tých typických spotených amerických klišé sračiek, z ktorých ste si celý čas robili srandu. Tak som si ulavil a teraz idem na brko a pustiť si to znovu, nakoľko som väčšiu prdel dlho nevidel. Prvá polka za 5*. Ps: Haley Lu Richardson je neskutočná šupa. Schválne som si s ňou pustil aj ďalší film a tam už tak roztomilá nebola. Je to určite tou postavou a mám podozrenie, že je trochu taká aj v reále. Predsa len je to pravdepodobnejšie, ako že je dobrá herečka. Ale nepotvrdila mi priateľstvo na facebooku :( ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Filmy o transformaci arogantních asociálů jsou sázka takřka na jistotu. Melissa Rauch, známá především z TBBT, si svoji roli střihla bravurně. Ze svých nevymáchaných úst se nebála vypouštět jednu vulgární hlášku za druhou a nekompromisně stírat své okolí. Poznal jsem ji až podle hlasu. Značnou část stopáže se ji úspěšně dařilo skrývat své bujné pohoří. Při spinkací, gymnasticky laděné, scénce jsem se na chvíli potěšil, že je uvidím v plné kráse. Bohužel byla Melissa zastoupena asi o 20 let starší dablerkou a bylo to na první pohled znát. Ta paní měla dokonce i zcela jiný střih vlasů. Daná scéna byla sama o sobě luxusní a pro nejednoho diváka inspirativní, nicméně mě pohoří a zastřižený bobřík jakési pornoherečky opravdu nezajímá. Velmi mě překvapilo, že při závěrečné soutěži docela fungovala hra na emoce. To bych u podobného filmu nečekal. Melissa rozhodně ukázala, že je velmi kvalitní herečkou. Jen je podstatně obtížnější ji vybrat vhodnou roli. Nemyslím si, že by zvládla zahrát cokoli. Slabší 3 hvězdy. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybral uživatel FFilipCZ. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chytrý scénář, který přesně ví, v čem spočívají jeho silné stránky, a to v Hope, kterou tak bezchybně hraje Melissa Rauch vyperfektovaným způsobem od pohybů přes způsob mluvení. Je to trochu úlet, ale na druhou stranu se to aspoň vyhýbá nějakým častým klišé a umí to skvěle bavit. Odvrácená stránka sportu? ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Divnější filmovou šoustačku jste ještě neviděli. Kurva, zábavnější sportovní film jsem neviděl! Jo, tohle mě sežralo i s navijákem a stoličkou. Řechtal jsem se, až jsem si málem vykloubil čelist. A ten závěrečnej rap! ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Heh, čekal jsem typický sportovní film o cestě ke "slávě", ale ono je to nakonec strašně vulgární komedie (samý fuck, cunt, dick a pasy) kde ukáže při akrobatickém sexu dvou gymnastů Wolowitzova manželka prsa, což pro mě bylo docela překvapení. Ne že bych se potřísnil z koz ve filmu, jen jsem nečekal že je ukáže ona. Vlastně celá ta akrobatická scéna je jako pěst do držky, člověk ji nečeká a rozhodně nečeká její provedení. Jinak je to typické klišé o tom, jak sebestředná mrcha přestala být mrchou. Ale zasmál jsem se. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

DING DING DING! Nechci předbíhat, ale myslím, že tu máme prozatímního favorita na můj nejlepší film tohoto roku. Od tohoto filmu jsem nečekal absolutně nic, narazil jsem na něj úplnou náhodou a nezjišťoval jsem si o něm naprosto žádné informace. Proto jsem byl velice mile překvapen a současně zaskočen, když se před mými zraky objevila Melissa Rauch (všemi moc dobře známá jako Bernadette z TBBT), jak skoro každou druhou větu kleje a sype ze sebe stírací hlášky. Film byl svižný, zábavný a celou dobu ho Melissa neskutečně táhla a já se bavil od začátku až do konce a u některých scén jsem opravdu zůstával s hubou dokořán - představte si, jako byste Sheldona viděli třeba jako Allana v Pařbě ve Vegas :D Opravdu úžasný, šílený, zábavný film s naprosto bravurně zahranou hlavní rolí. Po dlouhé době jsem nějakým filmem takto příjemně zaskočen. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

To co začíná jako v rámci možností slušná sportovní nezávislá komedie se docela rychle zvrhne. Všechno je to ve výsledku o tom, zda-li jste ochotni přistoupit na způsob jakým vám film svůj příběh vypráví a na herecké projevy zúčastněných. Pokud ano, užijete si přisprostlou variantu od úvodní masturbace až po gymnastický sex, který byl jednou z nejdivočejších scén podobného typu, jaké jsem za dlouhou dobu viděl. Pokud ovšem ne, máte před sebou po všech ohledech průměrnou nezávislou sportovní komedii, která se přes veškerou snahu a vulgarismy nedokáže přetavit v něco víc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Melissa Rauch si zde hraje to svoje, co jí docela sedne, ale její postava má celkem hloubku, což mě překvapilo. Je to maličko jednoznačné a dějově průzračné, ale musí se tomu nechat, že to má dobré nápady. Erotická scéna, která je bohužel s dvojnicí, skutečně stojí za to, protože tohle se ve filmech rozhodně často nevidí. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Športové filmy si vždy rád pozriem. O gymnastike je ich teda málo-pramálo, tak to prostredie bolo vcelku zaujímavé. Aj keď tomuto filmu viac ako športová atmosféra dominovala skôr vulgárna vyhasnutá hviezdička Hope, ktorá zostala žiť kdesi vo svojej niekdajšej bronzovej aure. Postava Hope ma strašne bavila po všetkých stránkach - od vyjadrovania, cez správanie až po morálnu uvedomelosť v neskoršej fáze filmu. V závere sa dokonca do čisto komediálneho deju primiešalo aj nejaké to morálne posolstvo o charaktere, čo ešte viac zlepšilo tento film. V mnohých momentoch to možno pôsobilo celé dosť hlúpo a vulgárne, ale aj tak si nemôžem pomôcť, mňa to proste bavilo... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

i přes očekávaný průběh a konec ve výsledku příjemný malý film,kde se dost fuckuje a je tu asi nejdivnější sexuální scéna ever,Melissa Rauch je sice 3/4 filmu na zabití,ale viditelně jí tyhle role malých velkých potvor sedí jako ulité...80% ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost. Nevím jak hodnotit :) Postavy šablonovité, scénář klišoidní, Melissa neuvěřitelně otravná, Zlatíčko Maggie taktéž - při sledování jsem jim chtěla způsobit více než jen povrchová zranění. Pobavila mě scéna:"Have a good time tonight, honey." ... "Stop, pressuring me!." :) 108 minut! Abych úplně neztrácela čas, tak jsem si při filmu zařídila kompletní manikůru a pedikůru. Ok, gymnastický sex byl taky dobrej. :) ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu to kvalitativně vyvažuje jen Melissa Rauch a ona není zrovna tak kvalitní herečka abych zvedl hodnocení o další hvězdičku. Ona je spíš někdo kdo se hodí na vedlejší roli, ikdyž ji nemůžu odebrat že byla vtipná, ale ostatní aspekty filmu spíš pokulhávaly a skoro nikdo mi nebyl sympatický a to je špatně. ( 10.9.16/MAC ) ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Na začiatku som si myslel, že je "zadeláno" na riadny prúser. Ale napokon bolo všetko inak. Melissa Rauch, vzdávam ti hold...neskutočný výkon a radosť dívať sa na teba. Snímok pobavil a potešil. A ja za to môžem len ďakovať. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Bylo zajímavé vidět Bernadette v poloze, v které jsem ji chtěl vidět prakticky vždycky. Vždycky mě nějak “dráždila” myšlenka vidět ji jako “dirty talk bitch”. Na kozičky taky došlo, takže z tohohle pohledu, naprostá dokonalost. Dokonce mě pobavil i samotný bad ass Winter Soldier. Ale celkově to bylo slabý. Zasmál jsem se jen jednou a to je málo. Každopádně jestli jste měli někdy chuť “naplácat” Bernadette za to, jaká je to upjatá husička, tak tohle musíte vidět. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem si to pustil kvůli té přepálené sexuální scéně. Samotný film není špatný, ale žádné terno to taky není. Obyčejná sportovní komedie, kde je většina postav dost na pěst. Mellisa Rauch se snaží, a svou nesympatickou, arogantní krávu si užívá, co to jde. Sebastian Stan tady má hodně slizkou roli a zahrál jí s přehledem. Největší problém filmu je ten, že to není tak vtipné a přepálené, jak by to mohlo být. Kdyby se šlo, více za hranu a mělo to lepší vtipy, tak by z toho vznikla kultovní komedie. Takhle je z toho obyčejná oddechovka na páteční večer. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Protivná, sprostá , odrostlá gymnastická královna maloměsta , žijící z bývalé slávy a odmítající dospět? Přesně tak, a hraje ji Mellisa Rauch. Scénář je divoký, a občas to má hluché místo, ale především hlavní role , která je naprosto šílená, hází občas do placu tak neuvěřitelné hlody , že jsem se smál jako blázen. Navíc filmy ze sportovního prostředí mají u mne vždycky něco navíc. Když přidám jednu neotřelou sexuální scénu, a takové to indie cosi, co nejde popsat, dostaneme velmi příjemné překvapení. Určitě to nesedne každému, ale jako scénáristická prvotina to vůbec není zlé. ()

Reklama

Reklama