Reklama

Reklama

Len a spol.

  • Kanada Len and Company
všechny plakáty
Trailer

Len (Rhys Ifans) je úspěšný hudební producent, který je tak rozčarovaný z hudebního průmyslu, že se rozhodne skončit a odejít přímo uprostřed slavnostního předávání cen. Len, který teď žije v klidné čtvrti na newyorském venkově, tráví dny poslechem hudby a audioknih, sledováním starých televizních pořadů a poflakováním se s místním chlapcem Williamem. Lenův poklidný život však naruší příjezd odcizeného syna Maxe (Jack Kilmer) a chráněnky Zoe (Juno Temple), popové hvězdy, která se snaží uniknout večírkům a tisku ovládajícímu její život. Jak Max, začínající rocková hvězda, tak i Zoe, která je na pokraji zhroucení, chtějí od Lena nějakou otcovskou radu. Ten je však sám zmítán krizí středního věku a jediné, po čem touží, je klid... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Voda je veľmi špinavá.“ „Nie je špinavá. Je prirodzená.“ Pre R. Ifans je rola Lena šitá na mieru, ale z celkového hľadiska sú tu veľké nevyužité možnosti. PS.: „Motivačný“ reč v škole stojí za to. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dle předpokladů film stojí a padá na Rhys Ifansovi. Ten tu předvádí poctivě unaveného producenta, který by se nejradši vrátil k vinylům, kdyby mohl, a před pojmenováním mp3 by se pokaždé řádně pokřižoval, když by ho, byť jen, zaslechl. Pro staromily, kterým není cizí walkman nebo dokonce i CD přehrávač, je tento film rozhodně určen. Dnešní dítko ale asi úplně nepochopí myšlení Lena a tak nevím, jestli bude mít tendenci pochopit celý film. Tři hvězdy jsou ale tak akorát, protože se nejedná o úplně špičkové drama, jako spíš o pohodovou dramedii s letmými vtipnými záchvěvy. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama