Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že existuje remake mého oblíbeného filmu z roku 1997, neodolal jsem. Jaké překvapení bylo, když jsem zjistil, že s ním nemá společného prakticky nic... Bude to asi tím, že TV film odkazuje spíš na původní seriál (asi milion let starý) s Rogerem Moorem - který si i tady z nostalgie zahrál. Obecně je to natočené dobře, jen jsem se nemohl ubránit pocitu lacinosti a nedomyšlenosti (opravdu nechám na někoho kdo mi dluží 2,5 miliardy rotačním kulometem? vypadá to sice cool, ale je to stupidní... nebo když svázaný vězeň upadne na zem rozvázaný :)). Celkově jsem se tedy spíše nudil a vše mi přišlo tak na oko... tedy i když to (možná) původnímu seriálu dělá čest, mému oblíbenému 20 let starému filmu rozhodně ne. ()

noby 

všechny recenze uživatele

Je to pilot seriálu, který nemá zvláštní ambice, a podle toho to vypadá. Vcelku příjemný průměr. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Vypadá to spíše jako televizní pilot k televiznímu seriálu, a z tohoto pohledu film i hodnotím, jinak by byl tak na tři hvězdičky. Ale na TV produkci je to velmi slušné - střídání lokací (včetně rumunských), slušně natočené akční scény, trocha těch hlášek a humoru, cameo Rogera Moorea (asi jeho poslední film), za mne pohodička. Ano, chvílemi je to nudné a jsou tam některé scény, které se daly vymyslet a natočit líp, na druhou stranu jsou zde scény, které si pohrávají s tradičními klišé jiných akčních filmů (mám prst na spoušti - ale ke spuštění potřebuješ klíč). ()

Derek 

všechny recenze uživatele

pilot k serialu ktory nevznikol bol nakruteny uz v roku 2013 ale na televizne obrazovky sa dostal az po smrti rogera moora (a je venovany jeho pamiatke). celkom slusne televizne remeslo ale nic extra... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama