Reklama

Reklama

Barbie: Odvážná princezna

  • USA Barbie in Princess Power
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Barbie™ se představuje jako Kara™, moderní princezna žijící všedním životem. Jednoho dne ji ale políbí kouzelný motýl a Kara™ zjistí, že ji obdařil úžasnými nadpřirozenými schopnostmi. Proto se promění v tajnou bojovnici proti nepravostem a poletuje nad královstvím připravena pomáhat! Netrvá dlouho a její žárlivá sestřenice také uloví motýla. Stane se z ní ale Kařin temný protiklad a úhlavní nepřítel. Jejich řevnivost se doslova dotýká nebe. Pak ale obě odhalí skutečnou hrozbu pro celé království. Dokáží zapomenout na vzájemné spory, aby spolu vytvořily jeden supertým? Vydejte se do neznámých výšek, kde pochopíte, že nic nemá větší sílu než skutečné přátelství! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (8)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Zaoblení odporu bude lepší....... Akční Barbíny, motorky, létání, technika a akce. Zase jedna růžová od Matela. CITÁT - Kouřová clona........ Pro malé princezny opět příjemný příběh. Pro dospěláka spíš jen pocit, že to už je trochu přehnané. Tento příběh je z celé té série asi nejhorší. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V rámci svojho zvráteného diváckeho masochizmu som schopný si pozreť kde aký nízkorozpočtový, béčkový film či hoci akú nudnú, primitívnu hlúposť. Niekedy sa sám sebe čudujem, že na čo sa to zasa pozerám. No teraz som to už asi vážne prehnal. Pustil som si americký animovaný film "Barbie: Odvážna princezná". Poviem vám, že toto veru nie je snímok vhodný pre štyridsať ročného heterosexuálneho chlapa, čo má rád pivo, futbal a tvrdú punk rockovú muziku. * ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase sa Barbie filmy presmerovali zväčša na fantasy žáner. Tu sa tvorcovia snažili spojiť real life s rozprávkou s nádychom komiksovej zábavy. Spolu to však nefungovalo a akosi priveľa klišé z tejto rozprávky spravilo len obyčajný podpriemerný paškvil, z ktorého v podstate nevzišla ani dobrá zábava a ani kvalitná rozprávka. Preto u mňa slabé hodnotenie. 45 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi vůbec nelíbilo. Jediná dobrá věc na tom všem je moderní pojetí a zasazení Barbie do super hrdinů. Jinak je animace děsná a příběh taky za moc nestojí. ()

Yalka 

všechny recenze uživatele

Zatímco oba loňské filmy (Barbie and the Secret Door a Barbie: The Pearl Princess) byly příšerně nudné recykláty 100x ohraných témat, letošní superhrdinka je mezi ostatními barbie filmy aspoň zapamatovatelná. Mix různých klišé ze superhrdinských filmů a starších barbie filmů kupodivu funguje docela dobře a film obstojně odsýpá (i když pár WTF momentů tam samozřejmě je). ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama