Reklama

Reklama

Bodybuilder

  • Francie Bodybuilder
Trailer

Obsahy(1)

Dvacetiletý Antoine si znepřátelil gang mladých rváčů, kterým dluží peníze. I jeho matka a starší bratr už mají dost jeho podvodů a drobných zločinů. Rozhodnou se ho proto poslat k jeho otci do města Saint-Etienne. Tihle dva se neviděli pěknou řádku let... (Film Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Civilne a s prehľadom nafilmárčená téma, ktorá napumpovným pseudoborcom udrie otáznik do mozgu, či tá vysilená snaha stojí za... ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná pohodovka. 1) Kulturistiky v její vrcholové podobě si nikterak nevážím. Deformace těla za účelem vítězství v disciplínách s pochybnými parametry mě nebere. Takže ani film z prostředí kulturistů - veteránů mě neoslovuje. 2) Nicméně hraje tu 30letý přitažlivý Vincent Rottiers (syn Antoine), 34letý přitažlivý Nicolas Duvauchelle (Antoinův starší bratr Fred), 39letý rovněž přitažlivý Adel Bencherif (Luigi). 3) I 49letý režisér, spoluscénárista a herec, charismatický Roschdy Zem (přítel z posilovny Vadim) potěší. 57letý Yolin Francois Gauvin (otec Vincent), francouzská odpověď na rakouského Schwarzeneggera, mistr světa v kulturistice veteránů z roku 2013, zde přesvědčivě ztělesnil svalnatého bezmozka. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

kterak hloupý Honza k rozumu přišel.Vztah otce a synů.U Gauvina bylo zřejmé že se jako herec moc necítil ,mnohdy nastoupil na scénu třeba v kuchyni jako na podium.A hlavně ústřední motiv byl o tom ,jak škodlivá je pro mládež ulice... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama