Reklama

Reklama

Jack staví dům

  • Dánsko The House That Jack Built (více)
Trailer 4

Pro sériového vraha Jacka je každé zabití uměleckým dílem. Své temné mistrovství se snaží během let vybrousit k dokonalosti. I přes jeho vysokou inteligenci se policie pomalu přibližuje, zatímco Jack víc a víc riskuje na cestě k dokonalé vraždě. Ponurý, chytrý i groteskně humorný snímek nás zavádí do USA 70. let. Kontroverzní génius Lars von Trier jej poprvé představil na festivalu v Cannes. (Aerofilms)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Larsova autoterapie. Vlastně v jedný scéně přímo doslovně ukazuje, že je někdy lepší svojě děsy a úchylky přetavit do umění, než se stát přímo tím sériovým vrahem. Lars musí mít v hlavě strašnej bordel. Biják je to výtečnej, ale od jinejch výtečnejch se - aspoň u mě - liší: Už to nechci vidět nikdy znovu. Takže jsou to takový divný čtyry hvězdy. Takový trochu k zblití. ;).

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Nejlepsi je, ze sem urcite na tuhle diskuzi chodi nejakej posahanej magor, co ma ve sklepe privazanou sousedku s tchyni. Hej kamo, chtel bych ti jen rict, ze to jako  neni ok, zajdi si pro prasky a uz tech prasaren nechej byt ! Hlavne nezapomen na ty medikamenty ! Koho z CSFD, bo svyho okoli tipujete vy ? Ja Ratemuse a Lenina71196. Hlavne ona vypada, ze po nocich pitva zaby.

na příspěvěk reagoval Lenina666, ALIENka_

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Han_Quadro

zanr "komedie" tu samozrejme byl, ale asi se to nekomu zdalo prilis zavadejici, i kdyz jistym humorem to napechovany je od zacatku do konce

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

Já nevím proč to nemá ještě štítek komedie, to mi do prdele neříkejte, že vám tam žádná scéna nepřišla vtipná? Já se u toho fakt smál a dost bavil, nijak to neztrácí na hloubce.

na příspěvěk reagoval oLí

Uživatel Nevka smazal svůj příspěvek.

Jablek

Jablek (hodnocení, recenze)

mm13

No vycházel jsem z toho, že Pomo určitě viděl Trierovo předchozí filmy, kde se rozhodně zpátky nedržel a (podlé mýho názoru) "hranici akceptovatelnosti" už dávno překročil, takže jsem byl prostě zvědavej, co přijde teď a ono nic :D

 (hodnocení, recenze)

Tak žeprej je to sračka, teplouši - co je na tom pravdy?

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , vegetol.mp

Ty tři minuty jsou jiný sestřih, než ten zkrácený.

 

vegetol.mp - Vidět to bylo. Co tam všechno bylo vidět u té rodiny? Uznávám, že ty záběry byly dost syrové, ale na to si musíš udělat názor ve chvíli, kdy to uvidíš v originále.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Nevka

Neviděl. A ve vší úctě, i kdyby tam např. ty dvě děti i jejich mámu znásilnil a bylo vidět, jak tý ženský úřízne prsa, pořád by to byl v dnešní době naprostej čajíček.

na příspěvěk reagoval Nevka

Související novinky

S Kreativní Evropou na festival do Cannes

S Kreativní Evropou na festival do Cannes

06.03.2019

Program Kreativní Evropa letos v lednu již po třetí vyhlásil celoevropskou soutěž s názvem #euFilmContest, v níž si filmoví nadšenci mohou otestovat své znalosti současného evropského filmu. Deset… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

71. Cannes Film Festival a jeho vítězové

71. Cannes Film Festival a jeho vítězové

20.05.2018

71. ročník byl zahájen snímkem Oscary ověnčeného Asghara Farhadiho Všichni to vědí, jemuž vévodí slavný španělský herecký pár Penélope Cruz a Javier Bardem. Česká stopa byla výrazně znát v úvodu… (více)

Lars von Trier a sériový vrah

Lars von Trier a sériový vrah

27.12.2016

Slavný dánský režisér se po Nymfomance na pár let odmlčel, jeho fanoušky tak určitě potěší, že konečně chystá další projekt. Trierův nový film se jmenuje The House That Jack Built, uvidíme ho v roce… (více)

Reklama

Reklama