Válka policajtů
Komedie / Krimi
Velká Británie, 2001, 93 min
John DuiganHudba:
Alex HeffesObsah
Simona Gardena nemají moc rádi. Potíže začnou, když je obviněn z vraždy. Spáchat ji nemohl, ale jediný důkaz jeho neviny je pod zámkem bankovního trezoru. Simon příjme pomoc čtyř stejně neohrabaných kriminálníků, svých bývalých klientů, báječné Sarah a skvělé policistky Emmy a zjistí, že jediný způsob, jak očistit své jméno je vloupat se do trezoru a pásek se záznamem ukrást! To by nebyl pro mistry zločinu žádný problém, ale pro skupinu nepovedených existencí je to zhola nemožné! (oficiální text distributora)
TheMaker
Spíše nuda, ale pár celkem dobrých vtípků se našlo. Za Coogana dávám o jednu * více .... "Ty máš v kapse pistoli ?", "Ne, to je můj penis."(18.5.2009)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby Celosvetovo $4,422,148║(9.5.2009)
2Pac
Komedia s prihluplym americkym dejom avsak natocena prijemnym anglickym stylom.(2.8.2007)
Terva
Saimon na první pohled působí poněkud zmateně a tupě, ale není blbec. Z vervou sobě vlastní se vydává na cestu, která může vést buď ke smrti, vězení nebo odhalení policejní korupce. Scéna na horské dráze k z blití. CITÁT - Pardóóón.......... Simon Pegg je ve filmu vidět okolo 39 minuty ve scéně " ulomený Penis ". V celku povedená komedie, která moc nehledí na některé detaily o kterých by divák neměl moc přemýšlet, jinak by to musel již dávno vypnout. CITÁT - Promiň, právě děláme banku.......... Jak to tak chodí - bylo nebylo a při písni Heroes od Davida Bowieho http://www.youtube.com/watch?v=Tgcc5V9Hu3g&ob=av2e si všichni pěkně zatancují.(14.9.2011)
(Z)denny
Suchá britská komedie, ve které potkáte pár suchých hlášek a spoustu suchých ksichtů.. Žádné umění od toho neočekávejte, ale mě to pobavilo(26.2.2011)
Piškotka
Podpůrměrná zábava, pointa o vaření ze zkažené vody. A herci, hotová přehlídka nepřitažlivosti a anti-sexappealu.(22.3.2010)
Sairina
Britský humor mě vždy potěší. Zabavná vtipná komnedie, ve které se mihne i Omar Sharif.(21.3.2010)
panoramix
Zábavná britská kriminální komedie s typickým černým humorem.(17.11.2003)
bourec
Bez hodnocení.Film mě nechytl,a při blití na horský dráze jsem vypnul.(21.3.2010)
l.bejk
Slušná komedie(19.5.2009)
MaideN-SK
Na pár úsmevných situácií nič moc a musím sa priznať že som od britských tvorcov čakal niečo OVEĽA OVEĽA lepšie, inovatívnejšie a hlavne ZÁBAVNEJŠIE. Suchý humor, otrepané vtipy a situácie a na nervy lezúca tínedžerka. Škoda, malo to potenciál. Najhoršie na tom je, že sa dej odohráva akože v Manchestri a polovica (minimálne) exteriérov z mesta bola natočená v Liverpoole :( (Síce Liverpool je krajšie mesto, to áno, ale prečo to teda rovno nedali do Liverpoolu?)(28.8.2007)