Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

easer07 

všechny recenze uživatele

Asi také už začnu nosit to tričko, jak měl Zdeněk, přeškrtnoutou hrušku. Doufal jsem, že tu jeho rádoby knihu by si snad koupil jen Babica, Halina a Karolína, ale on to je BESTELLER, který si koupilo 200000 lidí, kteří snad podle té kuchařské nuly vaří. Ještě, že na YouTubu jsou ty parodie, to mu vylepšuje pověst. ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Co všechno lidi nesežerou, když je to levné. Člověk až žasne jak se lidi nechají ovlivnit jakoukoliv kravinou, kterou by normálně ani nevzaly v potaz. Láďa má prostě talent na ovládání myšlenkových pochodů lidí. Už jen z těch receptů je mi nějak nevolno. Kůžičkový guláš, by byl vhodný adept na tradiční jídlo prasat co sežerou i sojové buřty "za páďo" .A zbytek snad ani namá cenu nějak komentovat. ()

Reklama

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Přidávám se k odpadlíkům. Dnes v novinách jsem viděl foto, jak na podepsání jeho knihy o vaření se stála fronta, musel jsem se tomu smát. Teď ale nevím, co je víc blbější, jestli to jeho vaření nebo ti lidé, kteří mu to žerou a ještě si troufnou podle něj "vařit". Já bych udělal battle Hruška vs Babica. 0% ()

Linda.csfd odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle pořad dost frčí. Po té, co jsem se dosyta pobavila komentáři mých oblíbanců jsem se rozhodla, že toto dílo musím také vidět. Tak tedy hruškovky Ládi Rychlíka: zaprvé, ten pán mi připomíná moji profesorku z vejšky, která nás učila finanční účetnictví - taky byla takhle zrychlená, zaúčtovat swap, spot a forward díky ní dokážu během vteřiny i kdyby mě někdo ve dvě v noci vzbudil. Za druhé - já nestačím zírat, prostě v podstatě nemám ani slov a to se mi zvedá žaludek téměř z každého normálního jídla. Za třetí - kam na to ten Láďus Mňamózuz proboha chodí, to jsme až tak chudej národ, že nemáme ani kupovanej chleba? Nic no, já vařit neumím a ani Hruškovy běhavky mě k tomu definitivně nedonutí. (lopatový odpad) ()

Šimpy odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro úplný souhlas se Segrestorem, až na ten závěr. Mě to totiž nebaví, ale neuvěřiteně sere a u LH vždycky vzteky bělám do ruda. A hlavně, já si uvařit umim ;-). Jinak nejhorší na tom je, že tenhle pořad lidi chcou, milujou, sledujou a Láďu obdivujou...krásný obrázek a nastavené zrcadlo české společnosti 21. století...zlatej vožralej Babica! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama