Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může být pro muže něco horšího než víkendové nakupování s jeho polovičkou? A co udělat, aby se tomu vyhnul? Je potřeba mít pánský kutloch, kam ženy prostě nepatří... Skupinka tří mužů z předměstské vilkové čtvrti se bez vědomí svých manželek schází v technické kotelně blízkého průmyslového objektu. Místo našel jeden z nich, pilot, který má homosexuální vztah (nemá manželku, má přítele). Kotelnu si muži přetvořili bez vědomí majitelů na docela příjemný kutloch, ve kterém mohou bez dohledu svých drahých pít, koukat na fotbal a užívat si nezávislého života. Počítačový expert Eroll sem utíká před svou sexuálně nenasytnou přítelkyní Connie. Pilot Helmut se zde schovává před svým přítelem Alexem, kterému nechce přiznat, že ho kvůli stáří a zdravotním problémům propustili od aerolinek, a tak na několik dní v měsíci zalézá do kutlochu a Alexovi namluví, že má plánovaný let. Lars je klasickým děvkařem, jenž má problém nevlézt pod každou sukni, která se mu alespoň trochu líbí. V kutlochu si užívá s přítelkyněmi a schovává se před svou těhotnou manželkou Annou.
Jenže jednoho dne je idylce konec. Jejich kutloch objeví šéf údržby kotelny Aykut, který jim dá z místa nekompromisně vyhazov. Aykut však není nelida, a tak jim dá tři dny na to, aby místo vyklidili. Pánové jsou zoufalí a zjišťují, co by se dalo udělat, aby o svůj zašívácký kutloch nepřišli. Brzy se jim podaří zjistit, že i Aykut je ve skutečnosti uťápnutým manžílkem, se kterým si jeho žena dělá, co chce, a ne tím tureckým nadsamcem, za kterého se před nimi vydával. To jim dává možnost se s Aykutem pokusit dohodnout. Situace se však více a více komplikuje. Larse vyhodí jeho těhotná žena z domu a Eroll zjišťuje, že ho Connie neustále vydírá pomocí lsti, při které předstírá, že pokud se s ní nebude milovat, otráví se. K předstírané otravě však používá jen hrst neškodných vitamínů. Když se oba muži pokusí své problémy vyřešit, nejenomže neuspějí, ale do problémů zatáhnou i Aykuta a Helmuta. Nakonec tedy není vůbec žádným překvapením, když Lars zjistí, že otcem dítěte jeho manželky Anny je ve skutečnosti Eroll. Ten zase přijde na to, že je otcem, aniž by o tom věděl, a Helmut se ostatním přizná, že přítelkyně Alex, o které před nimi mluvil, je ve skutečnosti přítel Alex, jenž na jejich společné zahradě po večerech honí slimáky. I Aykut má co dělat, aby přesvědčil svou partnerku, že to, co viděla, nebyl homosexuální akt mezi ním a Larsem, nýbrž pouze snaha pomoci příteli od nemilé příhody s vysavačem a Larsovým přirozením. Také má problém s tajnými kamerami, pomocí kterých svou ženu šmíroval a na které mu ona přišla. Život je však krásný a vždy má po ruce nějaké řešení, a tak nakonec všichni čtyři vše urovnají. Eroll odjíždí na vysněnou cestu, Helmut doma oznámí, že už je v důchodu, Aykut se přizná ženě ke své žárlivosti a Lars pokorně a s radostí vychovává dítě Anny a svého přítele. Ví totiž, že pro svou neplodnost by sám potomka, na kterého se těšil, nikdy mít nemohl. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (10)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Opravdu nepochopím, proč všichni tvrdí, že Německé filmy stojí za nic. Díky svému odhodlání naučit se alespoň trochu Německy jsem v poslední době narazila na tolik skvostů, které opravdu můžu hledat pouze v Irsku. Männerhort je další výborná komedie, při které jsem se opravdu zasmála. Nepopírám, že jediným důvodem, proč jsem film shlédla, byl Elyas M'Barek, který samozřejmě nezklamal, jako vždy skvěle pobavil a taky mu tvůrci (k mé radosti) nezapomněli mu alespoň na chvilku sundat tričko :P ... Kromě něj mě ale také příjemně překvapilo i zbylé herecké obsazení. Čím víc se příběhy hlavních postav splétají dohromady, tím líp se divák pobaví. Celkově film bezchybně plynul až do konce a proto nemůžu jinak než hodnotit všema pěti hvězdičkama. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, vážení přátelé ... nelze popřít, že i muži mají své dny. Budiž jim přáno, neboť soužití s jejich drahými polovičkami je v některých ohledech přece jenom poněkud náročnější. Příběh netradičního tajného azylového centra první pomoci pro nebohé oběti manželských i nemanželských vztahů se vyznačuje veskrze originální zápletkou i nadprůměrně svěžím humorem, takže si s přehledem vystačí s vlastními sympaticky ujetými nápady - (ne)zištnou výpomoc trapných či jakkoli nepodařených vtípků odmítá už z principu. ()

Reklama

michael99 

všechny recenze uživatele

Náhodou souhlasím s názvem filmu. Neumím si představit že bych jednou, dvakrát týdně nevypnul v hlavě a nešel si prostě jen tak sednou s kámošema. Je to magické pouto, které nás všechny spojuje, ať už se jedná o azyl, chatu, pergolku či ohniště, kolem lavičky a dobré pivo. Na druhou stranu, klučina měl doma holku, které neustále vyžadovala jeho speciální služby, a to je na druhou stranu dar. Film je svým způsobem zábavný a herecké obsazení je až na pár výjimek dobré. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabý priemer. Čakal som od M´Bareka viac, ale nemal priestor ako hlavná postava, ale nebolo to najhoršie. Len tie priteplené témy mi už fakt lezú krkom. Mám byť tolerantný, OK, mám to vidieť všade okolo, mám to vidieť v TV, majú to učiť deti v škole? Tak to je už moc. A kľudne ma označte za homofóba, môžete mi viete čo... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Německá komedie, která se snaží sázet na klasický německý humor. Jenže zatímco u Fakjů pane učiteli to funguje, protože v tom filmu je každá postava unikát, tak tady to pro změnu moc nefunguje, protože jediná dobrá postava je postava, kterou opět stejně jako ve Fakjů hraje Elyas M´Barek. On má v sobě něco, čím dokáže komedii hodit do takové realistické roviny, že z toho není fraška. Jeho dva parťáci totiž z tohoto kousku frašku skutečně udělali a nebýt tam jeho, dopadlo by to ještě hůř. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama