Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohně hoří, láva se valí. Gigantické sopečné tarantule chrlí žíravou lávu a ohnivým dechem spalují své oběti zaživa. Staré sopky, které staletí dřímaly v horách na pobřeží Kalifornie u Santa Moniky, se probudí a v mohutných erupcích vyvrhují na Los Angeles oheň, lávu a gigantické pavouky lavalantule, kteří doteď žili v roztaveném magmatu pod zemským povrchem. Po výbuchu sopek se dostali ven a chrlí smrt na Los Angeles a jeho obyvatele. Spálené město andělů se ocitlo na pokraji totální zkázy. Jediný, kdo se dokáže postavit z očí do očí létajícím žralokům a monstrózním rojům krvelačných lávových tarantulí, je zapomenutý herec a bývalý akční hrdina Colton West. Jeho sláva sice už dávno pohasla, ale má skvělou příležitost, aby ji vzkřísil a zachránil svět. Svým hrdinstvím tak může znovu získat nejen fanoušky, ale i přízeň své rodiny, ztracených přátel a staré lásky, kterou kdysi nehezky zavrhl a zranil. (TV Prima)

(více)

Recenze (75)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Popravdě doufám, že podobných filmů bude SyFy TV natáčet ještě více, protože mě prostě baví. Tohle jsou béčka, která si ze sebe dělají srandu, která se neberou vážně, ale přitom jsou zábavná a je na nich vidět, že tvůrci, všichni, chtějí diváka pobavit. V mém případě se tohle naplno povedlo, skvělá je i stopáž, která nedovoluje žádná hluchá místa. Prostě televizní monster béčko, jak má být. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Podobně jako žraločí tornáda jde o parodii na podobné filmy - což ne každý, zdá se, pochopil. Ale našinci z Ameriky chápali velmi dobře - ostatně, scény na Hollywood Blvd. mluví za vše, pokud tam člověk byl a ví, jaký to má význam. :-) Ok, ale přes velmi dobrou snůšku gagů (matka a rozbíjení zasklených bojových propriet) nebo fakt, že nikdy nevíte, kdo přežije, či ne, se objevují občas hluchá místa (třeba mládež v tom skladišti) a ne všechny fórky jsou dovedně vygradovány do dobré pointy. Ale přesto je to zábavný kousek a nečekal bych, že Steve Guttenberg to utáhne. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak nevím co dalšího mě ještě čeká. Říkal jsem si že by to po žralocích , kterých je posledních dobou nějak moc ,chtělo taky pavoučí horor, ale že to bude ve formě lávových pavouků to by mě ani ve snu nenapadlo. Nestačil jsem zírat co se to na L.A. a hlavně na mě valí za šílenost. Kdo tohle vymýšlí nechápu. Žraločí tornádo bylo proti tomu skvělá série, ale tohle bylo bez humoru, sice je vidět že se to nebere vážně, ale mockrát , jsem se nezasmál.A ani herci za mnoho nestáli. Jak už jsem psal na začátku co dalšího mě čeká? ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Vidět Huxovou, Mahonyho a Jonese, jak likvidují bok po boku obří ohnivé pavouky, to se jen tak nevidí. A když Steve Guttenberg potká Iana Zieringa, aby mu pomohl, a ten mu odpoví, že teď řeší žraloky, to už jsem nevěřil vůbec. A proto tahle bejkárna nespadá do klasické třídy DVD čurákovin a zaslouží si ty dvě alespoň za dobrou komedii. Ovšem Pavoučí teror je jen jeden. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zhrzený herec horší jak zhrzená milenka, který ale nakonec dokáže nemožné a postaví se děsuplným strašidelným pavoukům, kteří plivou lávu. Mohlo to dopadnout buď skvěle, nebo katastrofálně. Výsledek je takový na půl cesty k výbornému béčku. Ano, scéna se Stevem z Beverly Hills, co kosí létající žraloky motorovou pilou, je prostě báječná, ale ten zbytek byl málo násilný a málo sebeparodizující na to, aby mě to zaujalo. Žraloci trhaj lávovým tarantulím zadky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Steve Guttenberg (Colton West) přijal nabídku k účasti ve filmu poté, co se s lítostí vyjádřil k odmítnutí role v prvním Žralokonádu (2013), ze kterého se později stala kultovní série s nejedním pokračováním. V jedné ze scén jeho postava potká Iana Zieringa, který je právě zaneprázdněný bojem se žraloky, což je přímá narážka na výše zmíněné Žralokonádo, v němž Ziering ztvárnil hlavní roli. (Stanislaus)

Reklama

Reklama