Reklama

Reklama

VOD (1)

Být úspěšným lupičem vyžaduje mít pevné nervy. A když jste k tomu i učitelem na střední, potřebujete nervy jako špagáty a vražednou bezohlednost. A přesně díky tomu u školní tabule uspěl bývalý zločinec a současný samozvaný učitel Zeki Müller (Elyas M'Barek) v bláznivé školní komedii Fakjů pane učiteli. A nyní je všemi milovaný kantor Zeki Müller zpět.  K jeho smůle jej v pedagogické kariéře čekají i zásadní nepříjemnosti: především ranní vstávání a voprsklí studenti. Prostě a jednoduše mu kariéra učitele připadá mnohem náročnější než jeho dosavadní poněkud trestná činnost. Díky kontaktům z minulosti také přijde ke slušné hromádce kradených diamantů, které rafinovaně ukryje do plyšového medvídka. Jenže jeho tak trochu potrhlá kolegyně Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurth) plyšáka bezelstně věnuje dětské charitě v Thajsku. Souhrou náhod ředitelka školy zoufale shání učitele, který by jel se studenty na školní výlet do zahraničí. Chce, aby její "Goethovo gymnázium" předčilo svého namyšleného konkurenta, "Schillerovo gymnázium". Obě školy totiž soupeří o uznání ministerstva školství. Zeki se této příležitosti chytí. Vidí v tom šanci, jak získat diamanty z východoasijské země zpátky. Spolu se školním kroužkem ekologie, mezi nimiž nechybí exot Etienne, který z 11% trpí Aspergerovým syndromem, a parta grázlíků z 10. B v čele s Chantal, odcestuje do chudé rybářské vesnice v Thajsku. A tam se všichni tvrdě a nemilosrdně střetnou s učitelem Hauke Wölkim a jeho třídou šprtů a šplhounů ze Schillerova gymnázia. A aby toho na Zekiho nebylo málo, tak se jeho studenti navíc rozhodnou zabránit svému zbožňovanému učiteli, aby našel „své" diamanty a pověsil učitelování na hřebík. Jak Zeki, který je pořád jednou nohou v podsvětí a druhou ve sborovně, skončí? (CinemArt)

(více)

Recenze (423)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Babylón čmoudů, náš západní soused Spolkova republika Syrsko-Turecká, začíná po vzoru žabožroutů vyučovat Evropu k toleranci ke kdejakému parazitickému svinstvu, protože pomalu začíná praskat ve švech. Na rozdíl od poměrně vtipné a vcelku svěží jedničky je dvojka filmu „Sagvan a banda vypatlaných dětí německých socek alias Mrdám tě, cigánský mukle“ jen narychlo splácanou a trapnou Troškijádou za každou cenu, jen aby káplo ještě nějaké to ojro navíc. Na povrchu mentálně zaostalá kokotmédie pro stejně vyspělé publikum, uvnitř hrozivě mentorský multikulti podtext o tom, jak podnětné a kůl je mít v kožichu Zimíra, imáma za učitele a mešitu za barákem, jak velkorysé je zkurveným thajským zlodějům nastavovat druhou tvář a oplácet láskou a dobrosrdečností a jak z partičky vymatlaných asociálních dementů vychovat mávnutím kouzelné Angely kohortu „kulturních“, empatických a prudce inteligentních sluníčkářů s dveřmi na jih dokořán. Pro náctileté debily vskutku velmi nebezpečná podprahová taškařice! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem – nezklamalo. Druhej filmovej díl většinou má takový ten punc zklamání, ale tady se to prostě nestalo. Nářez od začátku do konce. Asi jedna z nejlepších německých komedií, která se kdy urodila. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║Tržby Celosvetovo $83,027,924▐ už to nemá také účelové frky ako prvý diel ale kde tu sa niečo trefné vynorí, je to natočené aspoň v peknom exotickom prostredí, zápletka filmu je dosť mimózna ale dobre, keď sa už nič lepšieho nedalo vymyslieť /videl v kine 2x: 55%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Stejná palba jako první díl. Fakjů pane učiteli 2 se náramně povedlo a vrátí vás rovnou mezi Zekiho, jeho partu ubertrotlů a kanonádu humoru, který si zásadně nebere servítky. Pokud někomu nesedla jednička, samozřejmě ruce pryč. Pokud na ní ale nedáte dopustit, budete se i tentokrát prvotřídně bavit. (8/10) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAKOVÉ AKCE SE ŽÁKY ČLOVĚKA STMELÍ. AŽ SE VRÁTÍTE, BUDETE SKVĚLÁ PARTA.“ …“CO KDYŽ NĚKDO UMŘE?“…“ /// Školní vejlet (nebo tak něco) do Thajska. Pařba? Tak hlavně to není žádná řachanda. Zato celkem slušně poučujou, moralizujou, ničej drogy… V zásadě proti těm věcem nic nemám (a to nejsu učitel), jen jsem místo dobročinýho příběhu čekal spíš bláznivou (ulítlou) kravinu. Ale třeba dnešní náctiletí… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju rychlokurz z Fausta (jo z toho co napsal Goethe) . 2.) Jsem puberťák a potřebuju zjistit, jestli mě maj doma rádi. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies : Constantin Film International, Constantin Film Produktion, Red Balloon Films // Rovnako vtipné, ako prvý diel, nie je tomu čo vytknúť. Všetkým nadšencom komediálneho žánru vrelo odporúčam. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je zcela jasné, že komediální scénu v Evropě ovládá Francie s Británií, ale že s k nim přidá Německo, v toť nedoufal nikdo. První díl je lepší z důvodu, že se odehrává celý ve škole a je výjimečný právě svou drzostí a nekompromisností teenejdžrů, zde se jede na výlet, takže film jede spíše v zarytých US šlépějích, přesto je divák velmi příjemně baven. Elyas M´Barek je vynikající jako vždy, Gizem Emre je nejatraktivnější ženou Německa, Jella Haase je správná naivní a hloupá blondie ak ostatním se vyjadřovat netřeba. Pěkné barvičky i vizuál, správně vulgární i trhlé a potěší pár neokoukaných nápadů. Švihácká komedie, ale letos korunu nedostane. 75% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zeki je nejen sympaťák, ale hlavně borec, protože zvládnout takovou tlupu dementů je kumšt hodný snad jedině Buddhy s dvěma D. Je sice fakt, že už to nemá ty brutus koule z minula, a navíc je tu zase o něco zesíleno takové to sociální srdíčko, ale vulgární/vaginální humor naštěstí zůstal a je to právě ona drsnější sranda, co se celkem spolehlivě stará o vaší bránici. Snímek šlape od začátku do konce, nemá výrazně hluchá místa, thajská exotika láká svými plážemi a vůbec celkově jde opět znát, že všichni se u natáčení perfektně bavili. A je to fajn, protože člověk úplně vypne a na ty dvě hodiny zapomene na veškerý životní sračky. Takže mise splněna a za dva roky fakjů u trojky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám strach, že provedeš nějakou hloupost a já budu muset jednou za měsíc docházet za sexem na návštěvní celu." Zeki a hloupost? To snad ne, paní Schnabelstedtová. Zeki přece jenom představuje záporný příklad, aby jeho studenti lépe chápali pravidla. Tohle je zkrátka zábava pro ty, kteří vědí, že Rujána je ve Španělsku, indiáni věřili v Buddhu, Goethe napsal Fouse, marihuana se nejlépe zalévá benzínem a řeka teče jedním směrem pouze v Německu. Já se u toho sice bavil o opicí házený kokos méně než u prvního dílu, ale pořád to stálo za to. Taky si uvědomuju, že z hlediska tolik oblíbené multikulti propagace jsem své hodnocení poněkud přestřelil. A to asi tak o čtyři hvězdy, ale já se prostě bavil. Fuck you very much. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Pokračování téhle neskutečně sprosté a občas i dost nechutné komedie je překvapivě ještě lepší než jednička. Já to přičítám hlavně tomu, že tady nedostala tolik prostoru Karoline Herfurth, která mě v prvním díle moc nebavila. Bez její postavy jsem se úplně v klidu obešla. Thajsko je jako stvořené pro všechny možné i nemožné prasárny a Němci to pojali po svém. Fajn, některé scény už byly daleko za hranicí šikany, ale já se stejně nasmála víc, než za poslední měsíc dohromady. A i když ve filmech fakt nesnáším přehnané vulgarismy, tady je prostě tak nějak miluju. 4,5* ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Po velice osvěžující jedničce, která dokázala i jisté známky své hlouposti převrátit v přednosti (humor), přichází dvojka, která výše zmíněné absolutně nezvládá. Děj je odbytá a neorganizovaná vata, v níž se postavy volně pohybují po určitém prostoru a volně mluví, přičemž narazit na vypointovaný vtip je zde obtížnější než integrovat muslimy do ČR. Fakjů pane učiteli 2 není vyloženě tragicky nezáživný film, úroveň poskytnuté zábavy zkrátka odpovídá slabšímu průměru... 4/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

11 % Aspergera, 89 % demence, aneb kantor kriminálník s družstvem Kreténů na školním výletě v Thajsku. Ještě aby přijeli Magnuskovi Bastardi a místním nebude připadat tsunami zas až tak hrozné.. Bota jménem Fack ju Göhte opět nakopla mou zadnici sofistikovaným humorem. Je to vulgární, s legračně naroubovaným morálním poselstvím, barevnější než klip Barbie Girl od skupiny Aqua a vtipné asi tak jednou za dvacet minut. V období svátků chci být při hodnocení shovívavější, ale nejdřív si musí ředitelka Goetheho gymnázia připustit, že v rámci inkluze nemá jednoho studenta, ale všechny.. Za dveřmi už číhají třetí Zekiho pomoši, ale v tuto chvíli nevím, jestli na ně najdu odvahu.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

V podstatě skoro stejně dobré jako jednička i když s jiným příběhem, takže neočekávejte to samé i na podruhé. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dovolená v exotické lokaci pro herce z prvního dílu... Nejsem si úplně jistý jaké morální ponaučení to vlastně přináší. Na jedné straně jde o boj proti pěstování hašiše chudými dětmi na druhé o záchranu kradených diamantů - dětmi. I tak je to zábavnější než většina české produkce z poslední doby. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opět je to tady. Už před rokem jsem v kině kroutil hlavou nad absurditou této německé ptákoviny (dvojka je jediný díl, který u nás měl premiéru s minimálním zpožděním oproti Německu). Co naplat, když se zařadí maximální rychlost a film jeden povedenej gag za druhým. Kdekdo mi může lamentovat, že takhle fungujou i Babovřesky, jenže Fakjů pane učiteli je úplně někde jinde. Má šmrnc, má koule, má onu mladickou divokost kolující v žilách všech hlavních protagonistů, má barevný filtr co spolu s popkulturní muzikou nažene testosteron do žil. Se správnou partou lidí rozhodně povinnost! PS : Kdy bude trojka? EDIT v roce 2018 :D ... 90% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Drahá Gertudo, oni ti uprclíci jsou vlastně strašně sechci rošťáci, co sice mají nějakou temnou minulost (a to je teprve rajc), ale všichni se v dobré obrátí a tebe každý večer donutí velice vynalézavými způsoby roztahovat svou pochvu ze standardních desíti na osmnáct centimetrů, a to i o ramadánu nebo při zápase Galatasaray - Fenerbahce. Jj, vir šafn das. Rozhodně neskončíš jako zahadrované nablblo, které doma kojí každým prsem sedm jižanů, zatímco ten její maestro buď nosí dom krásných jedenáct set tojro podpory, nebo se radikalizuje v krimu, ne ne ne. To, co v Bastardech rejža pupkin nastínil jako děsivé upozornění na rozrůstající se realitu, je zde podáno coby humorné trubkování, takže se milci ptačího tance a kartoflů mit esig und krojtr mohou spokojeně hihňat, aniž by byli zbytečně znepokojeni.... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zeki Müller se vrací a je to opět jízda. První díl jsem si užil perfektně, a tak jsem si nemohl nechat ujít ani díl druhý. A nebyl jsem vůbec zklamán. Bylo jen velmi málo chvil, kdy jsem se nesmál, a nejvíc mě opět (stejně jako v prvním díle) odrovnala paní ředitelka se svým "Je ostuda, že musel přijít člověk ze dna společnosti, aby se zvýšila kvalita naší školy". Je to prostě ujeté, je to vtipné, je to fajn. Víc asi nemám co dodat. Jen takový postřeh. Poslední tři filmy, na kterých jsem byl v kině, pocházejí z Německa. Aniž bych to plánoval, vznikla tím u mě velmi zvláštní série. Nikdy jsem německé filmy nějak extra nemiloval, ale povedlo se. Jinak tento film ode mne získává po právu pět hvězd. ()

Reklama

Reklama