Reklama

Reklama

Špekoun

  • Belgie Bouboule (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kevinovi je dvanáct, vyrůstá s matkou a dvěma sestrami. Váží 101 kilo. Akvagymnastika nezabírá. Nezabírají ani setkání s vrstevnicí Alicí, která se ze všeho nejvíc touží zabít. A když se od Kevina odvrátí i jediný přítel Moukoumbi, zdá se, že jeho život bude už jen plný ústrků a posměšků. Pak se ale objeví mužský vzor. Výrostek Patrick pracuje v bezpečnostní agentuře, má ostrého psa a spoustu historek o tom, jak sloužil u speciálních jednotek. A i když Kevinovi neřekne jinak než Špekoun, alespoň z něj hodlá vychovat elitního vojáka. Vyhraje Kevin válku se samotou a obezitou? (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

kdyby v roli Kevina byl trochu zkušenější herec asi by příběh dostal jinou rovinu.Na výběr asi tvůrci neměli= buď špekoun mizerný výkon anebo hledat dobrý výkon ale nebyl k mání špekoun.Mouka byl o několik tříd výš.Podstatně výš. ()

Reklama

Robin.Vesely 

všechny recenze uživatele

Aspoň vím, že i v ostatních zemích Evropy, jsou filmy na stejné úrovni, jako ty české (podle mě). Tento film pojednává o 12ti letém Kevinovi, který má 101 kilo a těžko se z toho dostává. Mé očekávání z tohoto filmu bylo, že se film spíše zaměří na to, aby se Kevin snažil zhubnout, ale to během filmu celkem pomine a promítá se zajímavější příběh. Navíc Kevin do toho prochází pubertou čili obdobím vzdoru a to taky má zásadní vliv na příběh. Za mě se tento film povedl, ale abych tento film viděl, tak jsem musel jet až do Modřan, které jsou ode mne celkem daleko. Ale stálo to za to. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Českej dabing by tomu slušel víc, ale toho se bohužel nikdy nedočkáme, nicméně film jako celek se bohužel veze ,,jen" na vlně průměrnosti, což je o to větší škoda, protože moc evropských komedií o obezitě asi nebude.. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne jeden z najzbytočnejších filmov tohto roka, a to nielen tých európskych. Dej vycucaný z prsta, nesympatickí hlavní hrdinovia a odkaz som hľadal naozaj len veľmi márne, lebo ten sa proste nedostavil. Nikdy viac. 25 % ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama