Reklama

Reklama

La La Land

  • USA La La Land (více)
Trailer 5

VOD (1)

Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí. (Freeman Ent.)

Diskuze

Mantegna

Mantegna (hodnocení, recenze)

Umění je vždy doménou aristokratických duchů!A těch je v každé době strašně málo. Lidí, jak to píše Balzac v Bratranci Ponsovi, kteří vyrostli na holé zemi pod paprsky toho neviditelného slunce, kterým je nadání. Nyní pod zcela nemravným politickým diktátem gendrové, politické,sociální,rasové a jiné vyváženosti se takřka říká , že géniů je stejně mezi ženami jako mezi muži, stejně tak mezi Italy jako mezi lidmi v Africe, mezi bohatými i chudými a podobné hovadiny. Géniové pak budeme za chvíli všichni. I malá Barborka od naproti co ráda čichá k toluenu a když není po ruce tak k okeně. I malý třináctiletý Honzík, jehož hlavním hobby je onanovat na veřejnosti i on je génius od nynějška!!! Demokracie v duchovních přednostech! Proboha génius je nyní i Barry Jenkins tvůrce Moonlightu!!! Do prdele nemůžu tomu uvěřit! Ale taková je doba! A blbci z ČSFD tomu ještě tleskají!👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿

Mantegna

Mantegna (hodnocení, recenze)

Ludus

Nejde o filozofické,ale o umělecké. A v La La Landu je více umění, než ve všech afroamerických filmech dohromady! A to říkám jako člověk v němž není ani špetička rasizmu, za to umělecké soudnosti, které mám víc než většina lidí tady na ČSFD, jak to tady tak pozoruju a určitě mnohem více než co její v současné zlobivé multikulti americké filmové akademii.😉 Ta má v současném složení soudnost zlobivého dítěte, které mělo dlouhou dobu utrum od něčeho co si přálo. Můžete si vzít jed na to, zle jakmile dostane povolení, při první příležitosti svou potřebu ukojí. A to se přesně stalo s Moonlightem. Škoda, že to vidím jen já a ostatní se nechají uchlácholit stupiditami typu -'akademie' rozhodla. Odkdy se říká mateřské školce akademie?

Mantegna

Mantegna (hodnocení, recenze)

Matyas

Navíc napsat , že nějaký film je točený tzv. 'na oscara' a hned si protiřečit , protože u toho nepřemýšlím, že to tím pádem není political correct - vždyť kdyby byl točený ' na oscara' musel by plnit nějaká politická zadání, nějakou předepsanou politickou, a né rozhodně uměleckou objednávku!!!!!! Točím to ' na oscara' tzn. - že jsou předem dány nějaká kritéria , politická kritéria , kterým musím vyhovět!!!!!!! Proboha chlapci vy nevíte o umění ani filozofii umění ani co se za nehet vleze!!!😥😥😰😢😰😰👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿

na příspěvěk reagoval Ludus

Mantegna

Mantegna (hodnocení, recenze)

Vy jste tu všichni totální cvoci. Moonlight dostal Oskara proto, že byl zrovna po ruce. Je úplně lhostejné o čem je !!!!! Stejně jako je lhostejné hladovějícímu co jí!! Hlavně když je to k jídlu. Moonlight je zástava multikulturní americké akademie. Je to zpráva : začináme to vyvažovat. Už nebudou vyhrávat jen běloši. Umělecká kvalita nás nezajímá, hlavním kritériem je multikulturní vyváženost a rasová diverzita. A to je political correct se vším všudy!! Scénář k Moonlightu na Oskara? Ještě teď se tomu řechtám.😂😃😁😄🤣Takovýhle scénáře jsem dokázal sesmolit, když mi bylo jedenáct let. Vždyť v něm není nápad ani poezie .Je to jako bych pověsil kameru do průvanu a to co se před ní objeví sestříhal a řekl , že je film.I realizmus , což Moonlight není nebo výpověd, což také není musí mít poezii. Když čtete Balzaca nebo se díváte na Courbetovy realistické obrazy, pořád je v nich víc poezie než v devadesáti procentech poezie!!👍✌️😉Z Moonlightu čouhá jen neschopnost a neumětelství jako sláma z bot!

na příspěvěk reagoval Castrator

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Matyas

"prostě gay a černoch, to je úplně jasný, řže (sic!) dostane (sic!) oscara" - aha, a jak si teda vysvětlit, že Zkrocená hora byla svého času kontroverzní i proto, že se na ni část Akademiků odmítala z homofobních důvodů podívat? A co že je Moonlight vůbec prvnim oscarovým queer filmem, když "jasný, že dostane (sic!) oscara"? 

Matyas

Matyas (hodnocení, recenze)

A zase sem fobíci pletou PC, filmy jako Moonlight jsou tzv. oscarově točeny, přece jen, muzikály vévodili oscary asi tak 30 let, a filmy jako Moonlight (nebo třeba Brokeback Mountain), jsou vždy oscarové, prostě gay a černoch, to je úplně jasný, řže dostane oscara

na příspěvěk reagoval Bluntman, Mantegna

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Esgalnor

Logan byl nejhorší film, který jsem za poslední rok v kině viděl. A že s mojí krásnou přítelkyní (modelkou) chodíme do kina pravidelně a na všechno.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Matyas

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

"Ale koukám, že film v hodnocení uživatelů CSFD pořád klesá. Čechům se prostě romantický muzikál nelíbí."

 

Kdyby v hodnocení stoupal a hodnocení bylo na 78 %, tak by se jim film líbil?

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Freak

Taky mě mrzí jak to padá. V letošní topce, kdybych ji měl teď sestavit, tak bych hodně váhal mezi Loganem a právě La La Landem, co dát na první místo. Každopádně La La Land je luxusní, viděl jsem to před více než měsícem a stále poslouchám všechny písničky, které se tam objevily.

na příspěvěk reagoval Stallone

Freak

Freak (hodnocení, recenze)

Tak nakonec Chazelledoplatil na tzv. politickou korektnost a pozitivní diskriminaci, jinak by dostal tenhle film daleko více Oscarů. Hlavně že Chazelle spolu s ostatními nadával na Trumpa, přitom se ukázalo, že Trump má pravdu. Ale koukám, že film v hodnocení uživatelů CSFD pořád klesá. Čechům se prostě romantický muzikál nelíbí.

na příspěvěk reagoval Mantegna, Ludus, Esgalnor

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Kdo měl vyhrát, kdo neměl, včetně takových přehmatů, to je podstata Oskarů. Nasranost, nesouhlas, zpochybňování, parodie, hledání konspirací, to k tomu patří, kdo čeká ročník, kde budou všichni spokojení, tak se nedočká.

Mantegna

Mantegna (hodnocení, recenze)

santosz

To je super! :-)))))) Tak a tenhle skvělej biják nevyhraje Oskara za nejlepší film! Miluju ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La La Land 👍💔

orkadimenza

orkadimenza (hodnocení, recenze)

Esgalnor

Nápodobně, zkazilo mi to celý večer. Marně si vzpomínám, kdo to tu zmiňoval možnou podobnost s Kabaretem - měl pravdu.

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

No wow, bylo mi jich teda hodně líto, když museli ukončit oslavy a předat sošky... Fandil jsem La La Landu hodně, ale kdyby rovnou vyhlásili Moonlight, asi by mi to tolik nevadilo. Takhle to je slušný trapas.

na příspěvěk reagoval orkadimenza

santosz

santosz (hodnocení, recenze)

Mantegna

Já bych si přál nejvíc aby to dostal Chazelle za režií, protože to jak to všechno dokonalé promyslel a poskládal dokupy je podle mě majstrštyk :-)

na příspěvěk reagoval Mantegna

Související novinky

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

23.06.2021

Už brzy hodlá Disney do kin vytáhnout i jednu ze svých největších klasik. Po hraných adaptacích slavných pohádek jako Lví král, Popelka či Mulan totiž do kin dorazí také plánovaná Sněhurka a sedm… (více)

Hraná Sněhurka našla režiséra

Hraná Sněhurka našla režiséra

30.05.2019

Režisér Marc Webb se navždy zapsal do paměti fanoušků originálních romantik jako tvůrce 500 dní se Summer. Jeho dva spidermanovské pokusy s Andrew Garfieldem a Emmou Stone v hl. rolích už ale takový… (více)

Reklama

Reklama