Reklama

Reklama

La La Land

  • USA La La Land (více)
Trailer 2

VOD (1)

Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí. (Freeman Ent.)

Recenze (1 154)

Michi88 

všechny recenze uživatele

3,5* První půlka filmu, kdy všechno bylo rozzářené, sluníčko svítilo a všichni vesele a radostně zpívali, se mi celkem líbila, ale jak nastala ta druhá, kdy vše šlo pomalu do kopru, mě už nudila. Emma Stone a její postava byly skvělé, ale postava Ryana Goslinga mě nesedla a byl celkově nezajímavý. Příběh i písničky obstojné, ale asi nikdy nepochopím všechny ty obdržené ocenění, které film sbírá. Ceny za nejlepší herečku jsou zasloužené, písně taky, ale nejlepší film? Prosím? ()

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Hollywood v najkrajšom, čistom, filmovom balení. Úžasné spojenie všetkých prvkov dokazujúce, že film je skutočne desiatou múzou. Pre toto chodíme do kina! ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Kvintesencia filmovej mágie, výnimočná, krásna a zároveň úderne emocionálna. O opaku ma nič nepresvedčí a rovnako ako aj Chazelleov debut, aj toto musím vidieť viacej krát, aby som kompletne zhrnul všetko, čo na tomto milujem. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

La La Land se zajímavě odehrává v takovém elegantním staromódním "bezčasí", kdy sice jde o moderní současnost, ale nostalgicky aranžovanou jako zlatá filmová (Cinemascope) i jazzová léta. Pro pastelově vybarvené zamilování svéhlavého pianisty a konkurzy obíhající herečky "happy-endovská" zatmívačka proběhne v půlce, pak následuje již mnohonásobně všednější (realističtější) vztah. Překrásná závěrečná koláž "co by kdyby" silně lákala i na 5. hvězdičku. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Zpříjemnění posledního dne tohoto roku, na ty dva je zkrátka radost se dívat, i když znám řádku lepších muzikálů. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi to jako nafouklá bublina. Myslím, že jsem pochopil o co mělo jít, bohužel má La La Land dva handicapy. Jednak je to muzikálové pojetí, které jde většinou mimo mě a druhak ústřední dvojici - když mi přijde atraktivnější chlap než ženská je prostě něco špatně... ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že s La La Landem jsem se unáhlil jako nikdy předtím. Hned po zkouknutí v televizi jsem tomu dal dvě hvězdy s tím, že jde o Na Na Leštěnou bídu, Emma Stone je hnusná a zaplaťgejbůh za Oskara za nejlepší film pro Moonlight a ne pro tuhle muzikálovou blbost. Druhý den jsem si dal LLL v televizi znovu, po dokoukání si začal pobrukávat melodii několika písní, pak jsem si sehnal soundtrack, kouknul na film v anglině a pak znovu a znovu a znovu. LLL mě chytl a díky bohu za to, že ČT film vysílala dvakrát ve dvou dnech, jinak bych LLL druhou šanci asi nedal. LLL je jeden z mých nejoblíbenějších filmů a to muzikály až na naprosté výjimky nesnáším. Dokonalé! ____________________________________________________________________ Mia: It's pretty strange that we keep running into each other. Sebastian: Maybe it means something. Mia: I doubt it. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že melanchólia sa najskôr chcela stať hlavnou emóciou, ktorú film vyvoláva, nezvíťazila. Porazila ju chuť spievať, tancovať, hrať čokoľvek na čokoľvek, kúpiť si cédečko a po dlhšom čase aj napísať komentár ako poďakovanie za veľmi príjemný film, čoraz vzácnejší na našich plátnach. ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Damien Chazelle je zjevení. Je mu teprve 31 a už má na kontě dva vyjímečné filmy. Z La La Landu je cítit láska ke starým muzikálům, odkazy na Zpívání v dešti nelze přehlédnout v tématu, stylizaci i choreografii. V klasických muzikálových kulisách se ale odehrává příběh, který je aktuální a tak reálný. Hlavně zatraceně dobře natočený a zahraný. ❤️❤️❤️ 100% ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

Nádherný esteticky čistý film co rozzáří den, chytí za srdce roztančí i rozezpívá ..dojímal jsem se každých pět minut. ()

Gurtha 

všechny recenze uživatele

Takhle mě zlákat na sladkosti do La La Landu a pak mě tam nalévat hořko-sladký nálev pravdy? Normálně moc neholduji zpívání a tančení,ale tenhle staromód(er)ní mix mě bavil, pak byly ale písně zapomenuty a došlo na „opravdové umění“. Patrně si spočítali, že přes to slzení by je beztak nikdo nevnímal a raději hráli dokolečka melodii,kterou jsme již znali, a návštěvníci slzeli dál a dál. Přes opuchlé oči jsem pak zahlédla taneční remake již jednou viděného filmu – takový bonus,člověk za cenu jedné vstupenky dostane tři filmy (se stejným soundtrackem). Čtyřka s ohnutýma ušima a příště raději půjdu na něco méně emočně náročného, třeba na Romea a Julii. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se hodně těšila a rozhodně jsem nebyla zklamaná. Krásná hudební i taneční čísla, krásné záběry (zejména na LA v noci) a skvělá dvojka v podání Emmy Stone a Ryana Goslinga, kterým se nedá jinak, než celou tu romanci věřit. Myslím si, že je dobře, že se Chazelle pokusil přivést nazpět muzikál, který působí jako z 50. nebo 60.let - rozhodně se mu to povedlo. Také se mi líbí, že konec působil reálně. Přece jen - tohle není pohádka, ale skutečný život. I když pohádkově tenhle film častokrát působil - jmenuji třeba taneční scénu ve hvězdách, která se mi, mimo jiné, moc líbila. Jediné, co mi trošku vadilo, byla délka. Film mi přišel delší než dvě hodiny, i když tomu tak nebylo. Každopádně je to unikát v dnešní době, kdy každý druhý měsíc vychází filmy se superhrdiny. A dle mého názoru se jednou (tak za 50 nebo 60 let) zařadí mezi filmové klasiky. ()

Tft 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové takhle se dělá umění. Tam kde Whiplash u mě strádal to La La Land na plné čáře dohání a Damien Chazelle ve svých 31!! letech předvedl něco čím se pomalu ale jistě začne řadit mezi smetánku Hollywoodu. Nejsem velkým fanouškem muzikálů ani romantických dramat/komedií, o to větší překvapení pro mě La La Land byl. Před shlédnutím jsem slyšel samou chválu a tak jsem byl trošku opatrný vhledem k žánru filmu a mému vztahu k němu. Byl jsem ale opatrný zbytečně, protože po režijní stránce je to naprosto dokonalé, hudební snad ještě lepší a k té herecké bych jen dodal to jestli by prosím Ryan Gosling a Emma Stone mohli udělat dítě a vychovat z něj herce/herečku. Ani chvilku jsem se u filmu nenudil ani přes jeho více muzikálovější první polovinu ani přes druhou více seriozní a dramatickou polovinu. Filmy jako tenhle jsou v dnešní době skoro nemožné vidět a to, že 31 letý Damien Chazelle s tím vyjde na světlo světa si nezaslouží nic než obdiv a uznání. 90% ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Precizní práce ve všech ohledech. Ty sošky si to zaručeně zaslouží. La La Land je krásný důkaz toho, že ještě stále může vzniknout ono klasické Hollywoodské kouzlo, které moderní kinematografii tak chybí. Očekávání byla hned po prvním čísle vysoká, a přesto bohužel... nenaplněná. Vše je nakonec uchopeno podstatně komorně a já stále čekal, až mě některé číslo hudebně, dramaturgicky a choreograficky úplně odvaří... nestalo se. Podstatou muzikálů není příběh, to je jisté, každopádně tady byl scénář hodně jednoduchý i na jejich poměry. Každopádně zážitek to byl obrovský... 8/10 ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

La la land až neuvěřitelně připomíná ať už muzikálové klasiky a nebo celkově starý fláky v podobě padesátých let. Hodně je to vypadat, ale pak stejně rychle na to i zapomenete, protože si film jede zároveň svou. Hudební a choreografická stránka věci je taky sami o sobě šperk. A Emma Stone to nádherně dokresluje. A já si furt říkal, že mi to s těmi odkazy a tak připomíná Whisplash. No a že taky ne, když to oboje režíroval Damien Chazelle. Tenhle film může člověk brát jako výplach pro ženy a citlivky, ale já myslím, že se ve filmu dokáže najít mnohem více lidí. Za mne hodně dobrý. ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Skvělé choreografie tanečních čísel podpořené chytlavými písněmi a uším lahodícím soundtrackem. Velmi povedený film a důkaz, že Chazelle má velký talent. 80% ()

Související novinky

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

23.06.2021

Už brzy hodlá Disney do kin vytáhnout i jednu ze svých největších klasik. Po hraných adaptacích slavných pohádek jako Lví král, Popelka či Mulan totiž do kin dorazí také plánovaná Sněhurka a sedm… (více)

Hraná Sněhurka našla režiséra

Hraná Sněhurka našla režiséra

30.05.2019

Režisér Marc Webb se navždy zapsal do paměti fanoušků originálních romantik jako tvůrce 500 dní se Summer. Jeho dva spidermanovské pokusy s Andrew Garfieldem a Emmou Stone v hl. rolích už ale takový… (více)

Reklama

Reklama