Reklama

Reklama

La La Land

  • USA La La Land (více)
Trailer 5

VOD (1)

Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí. (Freeman Ent.)

Zajímavosti (58)

  • Sebastian (Ryan Gosling) vezme Miu (Emma Stone) do jazzového klubu a vysvětluje jí, jak vidí jazz on. Při jednom záběru mu přes čelo visí pramen vlasů. Následuje střih na Miu a zpět na Sebastiana a je vidět, že pramen zmizel. Ihned další střih na Miu a na něj a pramen se opět objevil. (Mydlivoj)
  • Na mobilu Mii (Emma Stone) vidíme kromě upozornění na konkurz také datum 25. ledna. O něco později je ve filmu scéna v restauraci, kdy je Sebastian (Ryan Gosling) vyhozen z práce na Vánoce. (orkadimenza)
  • Když jsou Mia (Emma Stone) a Sebastian (Ryan Gosling) ve studiu Warner Brothers, můžeme si všimnout, že má Mia kabelku na levém rameni. V dalším záběru ji však má na pravém. (orkadimenza)
  • Ve scéně v baru vidíme u stolku nalevo od pódia tři sedící muže. O pár sekund později však vidíme Miu (Emma Stone) a Sebastiana (Ryan Gosling) jak přibíhají ke stejnému stolu, kde už dokonce mají své nápoje. (orkadimenza)
  • Když Mia (Emma Stone) a Sebastian (Ryan Gosling) jdou po chodníku, můžeme si všimnout zelených deštníků, které jsou za nimi. V následujícím záběru však procházejí přímo pod těmito deštníky. (orkadimenza)
  • Video na YouTube s rozhovorem kapely nemá dole časový údaj tak, jak to u videí na YouTube bývá. Jde tedy poznat, že se jedná pouze o napodobeninu. (orkadimenza)
  • Při první scéně v Sebastianově (Ryan Gosling) bytě hodiny nejprve ukazují 10:50, o něco později ale 9:50. (hansel97)
  • V úvodní scéně k písni „Another Day of Sun“ má několik aut viditelná promáčknutí a škrábance na kapotě a střeše, která způsobili tanečníci při natáčení předchozích záběrů. (zajda404)

Související novinky

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

23.06.2021

Už brzy hodlá Disney do kin vytáhnout i jednu ze svých největších klasik. Po hraných adaptacích slavných pohádek jako Lví král, Popelka či Mulan totiž do kin dorazí také plánovaná Sněhurka a sedm… (více)

Hraná Sněhurka našla režiséra

Hraná Sněhurka našla režiséra

30.05.2019

Režisér Marc Webb se navždy zapsal do paměti fanoušků originálních romantik jako tvůrce 500 dní se Summer. Jeho dva spidermanovské pokusy s Andrew Garfieldem a Emmou Stone v hl. rolích už ale takový… (více)

Reklama

Reklama