Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi dávno dostala košem u svatebního oltáře a od té doby nechce žádného chlapa ani vidět. Teď ale nade vše touží po miminku. Jak to jen zařídit? Hrdinkou této romantická komedie je devětadvacetiletá Leila (hraje ji top modelka Shalom Harlow), která si uvědomuje, že její biologické hodiny tikají stále rychleji a pokud chce mít dítě, je nejvyšší čas s tím něco udělat. Jenže je v tom háček. Leila je dosud panna a lásky se bojí. Proto hledá radu u dr. Beverly Kirkové, z níž se ovšem vyklube sympatický dr. Beverly Kirk (Jake Weber). A tomu se jeho nová pacientka zalíbí na první pohled. Zbývá jen, aby Leila sama pochopila, kdo je ten pravý. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Kasická romantická záležitosť. Ako si žena nevie najsť toho pravého. Film ma u mňa za 3* za hlavnú predstaviteľku, tak som to dopozeral a nebolo to až tak naškodu. Film jasne mieril na ženské srdcia. Aj režia bola mierená ku krajšej polovičke ľudstva. Vo filme nebol žiadny zaporny moment či zvrat. ktorý by prekvapil, alebo dojal - iba začiatok. Potom film už len plynie, plynie a plynie. Príbeh vyprchá z hlavy na druhý deň. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pre ženy, ktoré si nevedia nájsť toho pravého. Stále je šanca, že sa niekde objaví. Hoci Jake Weber nie je práve princ na bielom koni. Skôr vetroplach s charizmou Colomba. ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele

Mně se ten praštěný humor opravdu líbil. Zvláštní film, originální... Zasmála jsem se ještě i při závěrečných titulcích. Zůstal ve mně zajímavě uspokojivý pocit a úsměv. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve městech Hoboken (New Jersey, USA) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama