Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesty pěti hlavních postav se protnou o Štědrém večeru v Curychu. Mia je osmnáctiletá bulharská dívka živící se prodejem vlastního těla. Judith, angažovaná sociální pracovnice starající se o pouliční prostitutky, prožívá své vlastní sexuální fantazie s policistou. Těhotné Leny se zhroutí představa o idylické budoucnosti v momentě, když zjistí, že ji manžel podvádí s prostitutkami. Rodinný život Rolfa se podobá sesypanému domečku z karet: nedávno se rozešel s manželkou a ani jeho dcera o něm nechce nic vědět. Osamělá vdova Maria zahání samotu pozváním stejně opuštěného vdovce Juana na večeři. Vysněná země je vyprávěním o osamělosti, touze a podvodu. Zároveň přináší znepokojivé svědectví o pouliční prostituci a jejích příčinách. (Das Filmfest)

(více)

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Film s ironickým názvem VYSNĚNÁ ZEMĚ líčí osudy několika lidí s neuspokojivým životem, přitom většina mužů se z něj snaží uniknout stykem s prostitutkami.....Tísnivý,ale i nudný film. ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Smutný příběh z prostředí curyšského pouličního štrychu, který dnes už neexistuje (před dvěma lety zde vytvořili na okraji města tzv. sex boxy), který měl velký potenciál, ale bohužel ho režisérka promarnila. Ani jedna postava zde nepůsobí sympaticky a místo syrového příběhu jsme se dočkali spíše agitky o tom, jak je ta prostituce hrozná a jak všichni, ale opravdu všichni muži chodí za prostitutkami (nekecám, v celém filmu nebyl jediný muž, který za děvkama nechodil) a to mě tak celé otrávilo, že mi hlavní hrdinky ani nebylo líto. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama