Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Faustine (Muriel Catalá) je mladá, dospívající dívka, voyeurka. Tráví prázdniny u svých prarodičů, fascinována svými sousedy... Přitahují ji, ale neodváží se s nimi setkat. Avšak právě díky svému pozorování je Faustine oslovena, aby trávila své prázdninové dny s jejich rodinou. Joachimem (Francis Huster), jeho bratrem Florentem (Jacques Spiesser), otcem Jeanem (Maurice Garrel) a strýcem Julienem (Georges Marchal). Faustine odmítá lásku Joachima a touží svést Juliena, jeho strýce. Faustine, které je pouhých 16 let, vkládá všechny své naděje do krásného léta, kdy se dozví mnoho o lásce. Ve snímku je možné zhlédnout malé filmové hvězdičky, dnešní hvězdy, jakými jsou například Isabelle Huppert a Isabelle Adjani. (kakadu)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Lásky mezi kapkami deště po francouzsku, lehce líznuté Peeping Tomem. Poetika válcuje všechno, následována štiplavou zápletkou a velmi decentní a půvabnou erotikou. Ústřední postavou a pozorovatelkou příběhu je Muriel Catalá, dále je tu románek mezi nevlastní matkou Joachima a Florenta Clarie (Claire Vernet taktéž nahá), blondýnou Ariane (Marianne Eggerickx) zamilovanou do dělníka podobného mladému Tondovi Navrátilovi, doplňte si mladičkou Camille (Isabelle Adjani). Není to každý s každým, což je z hlediska stavby napětí a vývoje děje moc dobře. Některé scény jsou opravdu hodně hot, i bez erotiky. Letní atmosféra na plný dojem. ()

Reklama

kakadu 

všechny recenze uživatele

Faustine (Muriel Catalá) je mladá, dospívající dívka, voyeurka. Tráví prázdniny u svých prarodičů, fascinována svými sousedy….Přitahují ji, ale neodváží se s nimi setkat. Avšak právě díky svému pozorování je Faustine oslovena, aby trávila své prázdninové dny s jejich rodinou. Joachimem (Francis Huster), jeho bratrem Florentem (Jacques Spiesser), otcem Jeanem (Maurice Garrel) a strýcem Julienem (Georges Marchal). Faustine odmítá lásku Joachima a touží svést Juliena, jeho strýce. Faustine, které je pouhých 16let vkládá všechny své naděje do krásného léta, kdy se dozví mnoho o lásce. Ve snímku je možné zhlédnout malé filmové hvězdičky, dnešní hvězdy, jakými jsou například Isabelle Huppert a Isabelle Adjani. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama