Reklama

Reklama

Lumberjack Man

Trailer

Leto sa nezadržateľne blíži a jeden z letných táborov zvaný "Good Friends Church Camp", ktorý patrí menšiemu kresťanskému združeniu, treba pripraviť pre nových návštevníkov. Do jeho areálu prichádza skupinka niekoľkých ľudí, aby ho pred samotným otvorením stihli pripraviť. Bohužiaľ, nie každý má pochopenie pre dobrosrdečné úmysly. Medzi živých prichádza zo záhrobia samotný diabol, ktorého zaujíma jediná vec: ako poliať svoje "koláčiky" čo najväčšou dávkou čerstvej krvi svojich obetí. Nikto nemá šancu, aby tento masaker prežil. Alebo áno? (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (20)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

S podobnými filmy se většinou vypořádávám jednoduše - odpadem. Ovšem v případě Lumberjack Mana mi ta všeobjímající trapnost přišla jednak záměrná, jednak místy skutečně vtipná. On už leccos napovídá námět o démonickém dřevorubci - palačinkářovi, který prostě nelze uchopit navážno. Takže pokud máte náladu zasmát se díky trapnu tak hmatatelnému, že se na něj skoro až dá sáhnout, směle do toho. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia vedúcich prichádza do tábora pred príchodom detí, aby dokončili posledné potrebné úpravy. Po okolí sa však začne potulovať zvláštny chlap s vozíkom plným palaciniek, ktorý namiesto sladkého sirupu uprednostňuje ludskú krv. - Len ďalší dôkaz toho, že na After Dark Horrorfeste v roku 2015 sa neobjavil ani jeden horor, ktorý by bol nejaký výrazne zaujímavý. Lumberjack Mana som si chcel pozrieť už v októbri, ale po piatich filmoch z After Dark Horrorfestu a po zvážení ich kvality po dopozeraní som sa mu radšej vyhol. Bola to celkom chyba, pretože patrí k tým lepším hororom z tohto eventu. Začína to ako klasický moderný Slasher, ktorý sa už nevyrovná tomu, čo bolo v minulosti, ale aspoň tvorcovia vymysleli pár vtipných nápadov a zaujímavých vrážd. Nahoty tu je tiež celkom dosť a krvi sa tiež dočkáme, ale digitálne zobrazenie je až príliš výrazné, takže pre skúsených hororových fanúšikov to velmi uspokojivé nebude. Tvorcovia sa snažili pohrať aj s príbehom, ale herecké výkony ich dosť brzdili, pretože mnoho dialógov bolo odrecitovaných ako básničky. Musím pochváliť aj zvolené prostredie a snahu o napodobenie Camp Slasheru, ale musím uznať, že sa to tentokrát velmi nepodarilo. + herec z Infected + herečka z The Ghost of Goodnight Lane ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Kostolný tábor vs. démonický drevorubač! Konečne sa zase raz objavuje nový a vydarený camp slasher; nie len nejaká pseudo-pocta, ale film, ktorý funguje sám o sebe. A hlavne nie je kravinou pre deti ako aktuálne "The Final Girls"! Nesmrteľný, vymaskovaný killer, množstvo mladých obetí, nápadité vraždy, často odhalené kozy, striekajúca krv, gore a mimo to odľahčené momenty, kedy to je naozaj parodická sranda a nie iba trápnosť. Ešte aj vedľajšia úloha M. Madsena je zase raz vecná, zábavná a vydarená, nielen pre známe meno na coveri. V pohode to má aj sequelový potenciál a k vyššiemu hodnoteniu mi chýbalo iba niečo málo; čím by sa to odlíšilo / zvýraznilo od ostatných post 80tkových campových slasherov. Ale aj tak je to zatiaľ najlepší počin z tohtoročného After Dark Horrorfestu, ktorý zrejme prekoná iba "Unnatural". ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nakoľko sa nezadržateľne blíži leto, pričom treba pre nových návštevníkov pripraviť jeden z letných táborov "Good Friends Church Camp", ktorý patrí menšiemu kresťanskému združeniu, prichádza do jeho areálu skupinka niekoľkých "prívržencov", aby ho pred samotným otvorením stihli pripraviť. Bohužiaľ, nie každý má pochopenie pre dobrosrdečné úmysly. Medzi živých prichádza zo záhrobia samotný diabol, ktorého zaujíma jediná vec. Ako poliať svoje "koláčiky" čo najväčšou dávkou čerstvej krvi svojich obetí. Nikto nemá šancu, aby tento masaker prežil. Alebo áno??? Po všetkých stránkach, či hororovej alebo komediálnej, rozhodne lepší slasher ako trápny "The Final Girls". S tým chválením by som sa ale krotil. Napriek tomu, že snímok obsahuje niekoľko vydarených, nápaditých gore scén, je obrovskou škodou že sú niektoré bráne z diaľky, alebo sú "cenzurované" iným spôsobom. Taktiež ma mrzí, že si samotný tvorcovia nedali viac záležať na maske záporáka. Rozuzlenie je doslova odľahčene poňaté, po čom až tak moje hrdlo neráči, čiže na lepšie ako mierne nadpriemerné hodnotenie to nebude. A aby som nezabudol, na svoje si prídu honibrci, ktorých potešia pasáže zobrazujúce rôznorodé tvary cicikov - 55% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem nějakou oddechovku nejlíp v podobě nějaký hororový komedie a narazil jsem na Lumberjack Mana. Není to sice nic na co by si člověk za pár let vzpomněl nebo nic k čemu by se rád vracel ale svůj účel to v danou chvíli splnilo. Pochválit určitě musím celkem vysokej bodycount a různorodý vraždy. Pozitivem je určitě i to, že se ve filmu není snad žádná vyloženě ošklivá "herečka" a navíc se holky nebojí ukázat svý vnady. To ale k mé spokojenosti samozřejmě nestačí. Abych šel s hodnocením výš tak by se muselo přidat po komediální stránce, která byla hodně slabá. Slabší 3 hvězdy. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle camp/teen vyvražďovačky, ale něco mi tu vadilo, asi ten smrad z připálených palačinek :o) Jako, bylo to sem tam vtipný, občas trapný, chápu, že kdyby se mělo jednat o čistý Horor, asi by se určitě nehodil zrovna příběh o palačinkářovi, na kterého neplatí brokovnice, ale javorový sirup. Ale já na tyhle humorný Slashery, mám chuť zřídkakdy a dnes mi to prostě zrovna nějak nešmakovalo. Co musím ale pochválit je Gore, které je povedený a smrtí je tu víc než dost a potěší i nahotinky  - pěkných holek nahoře bez, je tu taky požehnaně. To jak ohodnotíte Lumberjack Mana, bude hodně záležet, na vaší náladě. (72. hodnocení, HD) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rádoby komediální variace na táborové horory, která se snaží stavit na kombinaci gore a koz. Nicméně toho prvního je pomálu a to druhé už dneska s nikým moc nehne. Pro zasmání se tu toho moc nenajde, pokud nepočítám momentku se silikony, vrahoun také za mnoho nestojí a celá ta záležitost s palačinkami mi přišla zoufalá. Ani Madsen, který mě většinou baví i v tom největším škváru, se mi tu nelíbil. Bída. 10% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Správně odlehčený slasher, kterému nechybí parádně přihlouplý humor, díky jemuž mi nevadilo, že jde jakákoli hororová atmosféra stranou. Co perfektně funguje, tak hlavní monstrum, které to kosí hlava nehlava a zabijí vším, co mu přijde pod ruku. Nepamatuji, ve kterém slasheru bylo tolik rozmasakrovaných lidí. Gore scény naprosto bez debat povedené a to i ve smyslu nápaditých scén. Škoda, že se tato jednohubka nevešla do devadesáti minut, přece jen to chtělo utnout dřív a neřešit proč, jak, co, kdy.......6/10 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento režisér musí byt riadny srandista, pretože po príbehovej stránke to tu ešte nebolo. Už killerovia zo sebou vláčili všeličo, ale voz z palacinkami ešte nie. A to nebolo to najabsurdnejšie vo filme. Tým je určite zbraň, ktorou sa dá demonický kuchtik zabiť, a na to riadnu dávku fantázie a tú tento pán režisér určite má. Vôbec neviem ako mám tento film brat. Či len ako jednoducho odľahčenú paródiu na camp slashery alebo ako poctu podobným slasherom. Dúfam, že to prvé, lebo je tu niekoľko trápnych scén, ale ktoré sa mi zdá boli trápne vedome a tak sem-tam to i vtipné bolo. Bol tu vysoký bodycount a ešte viacej príťažlivých tiel, ale ani to mi nestačilo k spokojnosti. Cele mi to prišlo také nefunkčne, od príbehu cez herecké prejavy až po šialený zaver. Vždy si veľmi rád pozriem camp vyvraždovacku, ale táto k mojim obľúbeným určite patriť nebude. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na církevním táboře řádí palačinkový vrah , který tam kdysi umřel a mstí se. Ženské herečky vypadají jak šlapky a jejich  jediný účel proč tam jsou je ten , aby se vyslékly případně , aby měly sexistické narážky muži jsou naopak až na Madsena banda retardů a postiženců film je plný zbytečných scén jako obědová bitva  a chlastačka vodky . O scénáři a stupiditách škoda mluvit namátkou ženská se zde prochází se sekerou v zádech a přežije celý film ženská háže po vrahovi takové ty hračky co se prodávají v obchodě ve tvaru kovidu co po dopadu svítí ani vrah moc nepředvede.    20 procent ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nič, čo by som vyhľadával, ale je tu pomerne veľa akcie a nahých teeniek. Aj keď hodina štyridsať je predsa len na takýto sub-žáner veľa. Na druhej strane je tu však Michael Madsen a sem tam aj naozaj vtipné situácie. Taká oddychovka ako vyšitá. Na jedno pozretie... 55 %!! ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Stokrát lepší než Final Girls jelikož humor zde místama funguje a hororová stránka se tu taky objevuje. Na druhou stranu to neni nic extra a zabiják se taky moc nepovedl. K tomu tam pobíhá Michael Madsen jako levná parodie na doktora Loomise :) Klasickej podprůměr. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Letní tábor Good Friends Church Camp jedou do nějakého campu. Avšak netuší že tam řádí lesní démon který si dělá palačinky nebo co to je ze svých obětí. Za mě 1* 15% ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Prvý slasher v ktorom hrajú ústrednú úlohu palačinky s javorovým sirupom. Tento film sa vezie na vlne začatej niekde azyláckym Sharktornadom, ku ktorému sa pridali zobie bobry zo Zombeavers či retardi z Muck. Logika deja a dôveryhodnosť postáv je tu kdesi až niekde na poslednom mieste, Ďaleko vzadu za veľkosťou a tvarom poprsí ženskej časti hereckého personálu a tesne po farbe režisérovho auta a dĺžke nechtov jeho svokry, ide tu akurát o jedno, ukázať niečo bizarné, čo tu ešte nebolo. A tak maskovaný vrah, duch obete predčasne ukončiacej svoj život v javorovom sirupe, ťahajúci za sebou vozík s obrími palačinkami, ktoré súrne potrebuje poliať krvou svojich obetí (to je v žánri hororu novinkou, niečo podobné bol vo westerne Django patlajúci sa so svojou rakvou) pobehuje po biblickom tábore (to je jediné náboženstvo z ktorého je v dnešnej dobe dovolené robiť si oficiálne srandu) a zháňa nedoborovoľných darcov tejto životodárnej tekutiny . Problémom je tu fakt, že okrem dvoch polonormálnych postáv (kuchár a Faith) tu niet nikoho, kto by na diváka urobil ako taký dojem a aby sa ten aspoň tváril, že sa o neho bojí, navyše tu drvivá väčšina postáv ani zďaleka nedosahuje inteligenčnú úroveň Foresta Gumpa a tak buď čakajú kedy budú zmasakrovaní alebo pobiehajú do kruhu. Jediným svetlým bodom je tu tak pre mňa účasť Michaela Madsena, ktorý si tu každý svoj výstup užíval. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Jo to bylo něco pro mne. Troška erotiky, spousta gore, bohužel ne to pravé a poměrně zajímavé zločiny. Do toho sem tam nějaký hlod a máme zaděláno na taškařici stylu zachraň se kdo můžeš. Pokud to nebudete brát vážně, pobavíte se také. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Z tohodle už asi nevyrostu , hororová komedie z tábora pro křesťanskou mládež , kde nám od cca 18. minuty Lumberjack vraždí jednoho týnejžra za druhým . Těch utrhaných hlaviček je tam asi jako ukázaných koziček . Zkrátit to o 20 minut , tak téměř naprostá spkojenost . ()

milhaus7373 

všechny recenze uživatele

Konečně nová myšlenka s legendárním palačinkovým receptem... super nápad, páč těchto vyvražďovaček na táborech je už nespočet na stejný brďo. super ()

Reklama

Reklama