Reklama

Reklama

Miloval jsem Joyce Hattovou

(TV film)
  • Velká Británie Loving Miss Hatto
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V roce 1953 objeví William Barrington-Coupe - známý jako podfukář Barrie - koncertní pianistku Joyce Hatto a rozpozná v ní obrovský talent. Vezmou se a Barrie se stane jejím agentem. Joyce vydá několik desek, které dosáhnou určité popularity, ale v opravdovém úspěchu jí brání strach z vystupování, který zamezí její koncertní kariéře. Barry si mezitím za své čachry s daňovými úniky odsedí kratší dobu ve vězení. Joyceinu další kariéru zastaví rakovina, ale o mnoho let později Barrie zjistí, že se její staré desky prodávají velmi dobře po internetu - a dostane nápad na svůj poslední velký podvod. Rozhodne se vydávat desky jiných pianistů coby Joyceiny. Joyce je zpočátku šokovaná, ale nakonec se rozhodne jít do celé věci s ním - a je potěšena, když se jim podaří oklamat kritiky. Jejich podvod je však nakonec odhalen. Mezitím ale Joyce zemře a Barrie se rozhodne vzít celou vinu na sebe. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý životopisný film. Hodnotím ale čistě subjektivně, pozadí příběhu neznám. Nevím, jak moc se drží skutečnosti a jak moc přikrašluje. Ačkoliv se na to dalo dívat, velkým neduhem filmu bylo, že byl občas zbytečné zdlouhavý a odbíhal od hlavní dějové linky. Na herecké výkony si ale na druhou stranu stěžovat nemůžu. Alfred Molina podal ucházející výkon. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Oficialny distributor  to popisalpekne, ja uz nemam co dodavat. Snad len to, ze som viudel filmy o  nespravodlivo obvinenych, tuna je jedn z mala filmov o tom, ako podvodnik sa rozhodol vziat podvod dvojice na seba  : 59 % ()

Reklama

Galerie (35)

Reklama

Reklama