Reklama

Reklama

Šílenství Debory Loganové

  • Česko Šílenství Debory Logan (více)
Trailer

Studentka medicíny Mia (Michelle Ang) konečně našla zajímavé téma pro svou práci. Rozhodla se s pomocí několika přátel natočit dokument o projevech Alzheimerovy choroby. Několik následujících měsíců budou sledovat každodenní boj s touto nemocí v rodině Loganových. Deborah Logan (Jill Larson), která je v péči své dcery Sarah (Anne Ramsay) a nedávno jí byla tato choroba diagnostikována, je více než vhodným studijním materiálem. Je tu však háček, nad Deborou postupně přebírá kontrolu i něco jiného než tato choroba. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Film by, podle mého skromného názoru, fungoval lépe, kdyby se Bořek Stavitel, teda Adam Robitel vysral na ten mysteriózní guláš a nacpal do nás jen čistokrevný drámo o jedné paní a jejím německém příteli. Protože tam kde si loupe pokožku vypadá vskutku děsivě, tak s jakousi hadí tlamou, ve kterou se promění v závěru, to už tak slavný není a člověk se musí chtě nechtě smát, jak debilně to vypadá. Jill Larson i ve svém pokročilém věku dělá, co zmůže, a tak během nanosekundy skáče na sporák, ryje zahradu jak krtek na speedu nebo kouše nemocničního sekuriťáka do krku (možná že to byl jen pokus o cucflek, who knows), aby ten... horor vytáhla ze sklepa aspoň do přízemí, ale ňe ňe, je to jen další z řady nepovedených pokusů o "based on a true story". Found Footage je mrkev. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na to, že je finální scéna často postována na sociálních sítích jako dost creepy gif, tak jsem čekal asi trochu víc. Found-footage formát mě ani po letech neomrzel, ale tady je jeho využití takové... meh. Všechno je strašně hrr hrr a o nějakém budování napětí a nedejbože strachu se snad ani nedá mluvit. A je to bezpochyby škoda, protože Jill Larson je jinak jako Deborah Logan skvělá. ()

Reklama

Furmi 

všechny recenze uživatele

Dlho sa už nestalo žeby som si pozrel horor ktorý som musel chtiac nechtiac 4 - 5x pozastaviť lebo som už dýchať nevedel. Ide o shit, ale na mňa osobne zapôsobil nejak ... neviem to opísať asi to bude hlavne atmosférou, prostredím a hercami ale normálne som sa pri tomto filme bál až do morku kosti. Dávam si dlhú prestávku od Found Footage hororov. 74% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takové typické found footage, které kromě pár věcí ničím nezaujme a ničím nepřekvapí. Líbí se mi, že tam ty neustálé výjevy hadů mají nějaké opodstatnění, líbí se mi, že pár lekaček celkem i funguje a taky to má snad nejzajímavěji udělaný tradiční konec (takhle - tradiční konec mě tady nenaštval a to se mi stalo naposledy u remaku Zmeškaného hovoru a to už je taky několik let, co jsem to viděl) + i když to je found footage, tak tady za celý film SPOILER umře jenom jeden člověk a to ani není z toho filmařského štábu! KONEC SPOILERU. Bohužel kamera je tady otravná i na found footage žánr, neustále se šíleně klepe a ve finále je díky ní vidět prd (to nejzajímavější je tam vidět na zlomek sekundy), postavy kromě Deborah a Sarah tu jenom jsou, protože tu jsou, takže si k ním člověk nevytvoří žádný vztah a celé to působí jako to, co jsme viděli už několikrát. Navíc je to i celkem utahané. I přes pár zajímavých nápadu to na víc než na 2*, max. silnější 2* nevidím. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Další z těch posednutíchtivejch filmů, kterej tu bude navždy do počtu. Ty inovace typu hadů, centrální ústředny maximálně nevyužitý. Jedině tyhle aspekty ten horor mohly někam povýšit nad ostatní amatéřiny. Dokonce ani to FF se mi tu nelíbilo. Prostě senilní posedlou babku dneska můžeme vidět ve všem, viz Visit, kde se supr nápadem zazářili. Neřikám, že to se mnou párkrát neškublo, ale to přepálený finále bylo o ničem. Až na poslední vteřinu. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (5)

  • Film bol venovaný babičke Denise Robitel, režiséra Adama Robitela, ktorá zomrela 17. septembra 2012. (EvilMatus)
  • Film sa natáčal v Severnej Karolíne v USA. (EvilMatus)
  • Film nebol premietaný kritikom. (BoredKid)

Reklama

Reklama