Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární cyklus o lidech, kteří se snaží měnit svět. Každý, kdo se aktivně snaží přispívat k zlepšení kvality života ve svém okolí, se mohl od listopadu 2013 do ledna 2014 přihlásit do společného projektu České televize a Skupiny ČEZ Příběhy neobyčejné energie. Sešlo se na 500 projektů, z nichž bylo komisí složenou ze zástupců České televize a ČEZ vybráno osm. Na jaře 2014 se osm českých dokumentaristů pustilo do natáčení příběhů neobyčejné energie „svých" hrdinů. Cyklus autorských dokumentárních filmů odvysílá Česká televize v průběhu listopadu. Všechny odvysílané příběhy neobyčejné energie podpoří Nadace ČEZ celkovou částkou 1,5 milionu korun. O tom, kolik který projekt dostane, rozhodnou sami diváci, a to SMS hlasováním. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

mauinka 

všechny recenze uživatele

To jsme si zase užili světa 100%, Dobrovolnictví 70%, Zázraky Emílie S.80%, František svého druhu 80%, Kobza 90%,Pod střechou 50%,Olympiáda všedního dne 60%, ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Za časť Olgy Sommerovej o autistoch a ľuďoch čo sa im venujú: 100%. neobyčajne pútavé a úprimné. Asi to najlepšie o problematike z toho, čo som doposiaľ videl. ()

Roseinka

všechny recenze uživatele

Viděla jsem zatím jen projekt "pod střechou", protože v té vesnici bydlím. A musím říct, že jsem byla velmi zklamaná. Projektu fandím všemi deseti, to ano. Ale takhle prasáckou práci režiséra jsem ještě snad neviděla. Bylo to natočený fakt příšerně, strašně sestříhaný, nedávalo to smysl a kdybych nevěděla, o co jde, tak bych se v tom úplně ztratila. Byla jsem i na setkání s týmem a pan režisér na mě působil opravdu velmi mladě, nezkušeně a možná až moc sebejistě. Strašně jsem se na ten dokument těšila a fakt jedno velké zklamání. 20% Pro srovnání si mám v plná pustit i další příběhy. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama