Reklama

Reklama

China O'Brien

  • USA China O'Brien
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ex-policajtka China O'Brien se vrací do rodného města, kde její otec dělá šerifa. Ten šlape na paty místnímu podsvětí, ale za to je zabit. China se rozhodne kandidovat na šerifa a dokončit jeho práci... (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Velmi slusne, jak pribeh, tak bitky. Naviac to ma klasicku 80s naivnu atmosferu. Cynthia Rothrock je sexy a ohybna, Richard Norton tu stvarnil vynimocne kladnu ulohu a medzi nim a Cynthiou to pekne iskri. Keith Cooke je zase megafrajer, ktory toho vela nenakeca ustami, ale radsej necha prehovorit svoje ultrarychle nohy. Aj po rokoch ma to proste bavi. Dvojka ma sice este lepsie bitky, ale neznesitelne stupidny a chaoticky pribeh. 7/10. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ústřední tentokrát trojice je fajn a dobře se na ně kouká. Všichni se umí ohánět, ale kupodivu mne Keith bavil nejvíc. Ale jasně, Cynthia umí taky, ale přijde mi, že Keith byl fakt nejlepší. Každopádně film je hodně průměrný, bitky ho opravdu zachraňují, ale určitě bych se nebál jich přidat příště. Nebylo jich jako málo, ale ani nějak přehnaně hodně a mám rád když se to řeže pořád. Co se týče nasnímání bitek, tak to bylo fajn, dobře se na to koukalo, nebylo to nijak roztřesený a člověk přehledně viděl, kdo koho kope. Za mne to film pozvedlo o hvězdu navíc. Některé dialogové pasáže byly opravdu uspávací a nudný. Celkově průměrný filmek, Cynthia to umí rozhodně lépe. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

V době vzniku to pro mne byla bomba. Proto jsem byl velmi zvědavý, jak na mne film zapůsobí po 18ti letech od jeho natočení. Film v podstatě selhává ve všem, v čem jde. Neuvěřitelně jednoduchý děj, debilní dialogy, strašlivé herecké výkony. Těžké nízkorozpočtové béčko. Ovšem s tím jsem počítal a zvědavý jsem byl zejména na akci, souboje, tzv. "fighty", jak jim říkám. Polovina filmu je vcelku nuda, ale pak se film příjemně rozjede a celé mi to připadalo jako nějaké videohra, tři postavy procházejí městem a řežou desítky nepřátel, které na ně neustále nabíhají. V hlavních rolích Cynthia Rothrock předvádí výbornou tradiční akci. Richard Norton je naprosto špičkový, předvádí spíše "streetfight"/pouliční boj. Prostě hodně zajímavé a nekompromisní hmaty, soustředí se hlavně na ruce. Naopak Keith Cooke předvádí neuvěřitelné kopačkové "zázraky" a je tak rychlý, že opravdu bohužel někdy ani nevidíme či nepostřehneme, kam komu napálil. Navíc si akci evidentně užívá... Keith Cooke měl tímto filmem prorazit jako nový akční martial arts borec. Podle mne je to obrovský talent, ale bohužel hrál jen v několika otřesných B filmech a spíše se živí jako učitel bojových umění a kaskadér. Takže abych to shrnul, film opravdu nejde brát vážně, ale co se týče choreografie soubojů, ta je na svoji dobu a původ vzniku (USA) naprosto perfektní. Choreografii soubojů údajně ocenil i "KING martial arts filmů" Sammo Hung Kam-Bo a to už je co říct. Výborné je, že bojové scény jsou přehledné, není si vypomáháno zbytečně střihem, každá postava používá jiný styl, akce je dost kontaktní, atd. Prostě pro milovníky filmů s bojovým uměním je to hodně v pohodě film ... ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že tento film jsem viděl už několik pátků nazpět, ale již tenkrát jsem se u tohoto filmu fakt smál, ne že by byl vtipný, to vůbec ne, ale proto že se tam vyskytovalo tolik trapností a ujetých událostí- viz. bojovník s kostkou na ruce:-))) či megadrápy na prstech jednoho ze zabijáků. Prostě už tenkrát jsem si říkal, že větší blbost snad už nelze natočit! ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo deset, tak jsem měl dva oblíbené herce, tím jedním byl Michael Dudikoff a pěkně do páru k němu by seděla Cynthia Rothrock. Ale dnes se ukazuje, jak krátkou poplatnost snímky tohoto typu měly. Pryč je ta doba pirátských podomácku dabovaných kopií videokazet. Cynthia ta bojová umění možná umí, ale choreografie je místy děsná, borci jen čekají, až do nich udeří. Hudba ve stylu country kýčovitá, atmosféra žádná, děj všelijaký. Ty dvě hvězdičky za kombinaci úsměvnosti a nostalgie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V jedné z bojových scén mrští China (Cynthia Rothrock) po protivníkovi skleněný předmět. Rekvizitář ale neměl k dispozici umělé sklo a skutečné střepy pořezaly kaskadéra v obličeji. (Tai_K_B)
  • Scéna, v níž China (Cynthia Rothrock) propaguje svou kandidaturu na šerifa, byla natočena impulzivně, během skutečného slavnostního průvodu v Utahu. Jeho organizátoři ani zástupci médií o tom nebyli informováni a místní hlasatel tak celou situaci seriózně okomentoval do mikrofonu v domnění, že se jedná o skutečnost. (Tai_K_B)
  • Keith Cook si před natáčením zlomil levou ruku při sáňkování se Cynthií Rothrock. To je důvod, proč má postava Dakoty chromou jednu končetinu. Tento prvek původně ve scénáři obsažen nebyl. (Tai_K_B)

Reklama

Reklama