Reklama

Reklama

What Drink Did

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
USA, 1909, 12 min

Obsahy(1)

Příběh muže, který zcela propadne alkoholu. Každý den po práci zamíří rovnou do hospody, zatímco doma na něho marně čeká manželka a dvě dcery. Když se jednoho dne muž nevrací domů, pošle jeho žena jednu z dcer, aby ho přivedla. Dívka se marně snaží dostat otce z hospody a jeho opilecké počínání způsobí tragédii. (fisus)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tragický príbeh o mužovi, z ktorého sa stane alkoholik. Má milujúcu ženu, dve krásne deti, trvalý pracovný pomer. Žije v podstate sťastný život pokiaľ sa nenechá svojimi kolegami nahovoriť na posedenie pri poháriku. Časom celkom prepadne tejto závislosti. Nedbá ma prosby svojich blízkych, aby s tým prestal. Uvedomí sa až potom, keď nešťastnou náhodou pri krčmovej potyčke zahynie jedna z jeho dcér. ** ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Poučné srdceryvné a polopatické drama o tom, jak podlehnout během dvou dnů alkoholu a o krutém důsledku této zhouby. A závěr - to jsem tedy koukal... Temná hudba a velké hvězdy němého filmu v boji proti démonu, nad kterým vítězí jen islám? 45%. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Ak nemé filmy s témou alkoholizmus, rozhodne treba vidieť švédsky Körkarlen, ktorý ho rozoberá viac. Ale aj táto skratkovitosť má niečo do seba, je drsná, bohužiaľ aj účelová. Griffith možno chcel ľudí trochu meniť k lepšiemu ()

Reklama

Reklama