Reklama

Reklama

Rukojmí

  • USA Hostage, The

Obsahy(1)

Skupina profesionálních gangsterů plánuje mimořádnou akci s cílem oloupit počítačového miliardáře. Přepadnou jeho přepychovou vilu a softwarového krále zajmou. Jeden z členů bandy má poté pomocí elektronických bankovních převodů uloupit téměř šedesát milionů dolarů. To vše musí ovšem stihnout za necelé dvě hodiny, aby nikdo nemohl vypátrat pachatele ani účty, přes něž peníze zmizely. Každý plán má ale nějaké slabé místo, každá i sebe lépe naplánovaná akce může narazit na nečekané potíže. (šubelinka)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela netradičně pojatý akční béčko a určitě ne žádná špatná TV inscenace. Akce je tu náhodou docela dost i když jí tvoří vesměs jenom přestřelky a Prior tu má jeden krátký souboj. Film od začátku celkem úspěšně mate diváka ve smyslu kdo je kdo. Po pravdě po tom úvodu jsem si myslel, že Ted bude kladný hrdina a on se místo toho přidal k těm zlým, ale to je relativní. Je to chlap co chce zajistit svou rodinu a sejde při tom na scestí. Celý film pak pokračuje v tomto netradičním konceptu a tak děj sledujeme z pohledu těch záporných postav, kterým se jejich plán postupně hroutí. Jenom ta Cynthie tu je pouze na okrasu nic nepředvede a mohl tu roli hrát kdokoliv. Za to nedám tu čtvrtou hvězdu. Jinak nečekaně vydařená béčková záležitost.65% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pozeram, ze Kanal dal jedneho spunta, Drsan40 a karel2010 dali tiez jedneho spunta ... no tak ja skoncim na dvoch hviezdickach. Rofrock je dnes uz babka, pred 22 rokmi ale mala cosi do seba .....poslabsie tempo, ale aspon slusna akcia, na tu Cynthia Rothrock este roku 1998 stale stacila : 26 % ()

Reklama

Reklama