Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedné exotické zemi Asie, Kethy (Cynthia Rothrock) bojuje svůj zápas se smrtí proti mezinárodní zločinecké organizaci, která nechala zavraždit jejího manžela. Kathy prochází těmi nejtěžšími zkouškami na pokraji života a smrti, než se z ní stane vynikající kick-boxer a dokáže splatit svůj životní dluh - jako Dračí lady. (ČSFD)

(více)

Recenze (21)

Tamten 

všechny recenze uživatele

Když dostane kop do hlavy velkej chlap a s ním to ani nehne, říkáme si, že je to sice přitažený za vlasy, ale nějak to jde akceptovat. Když ale dostává drobnější holka jednu šílenou ránu za druhou a nejenže to s ní nehne, ale nemá ani sebemenší modřinu, tak to celý film přesouvá někam do nablblého sci-fi. O naprosté debilitě celého děje se netřeba vyjadřovat, takže z celého filmu zbydou asi tři pěkné techniky, které ovšem stejně jako všechny ostatní nejsou tvůrci schopni propojit v normální souboj. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je exkluzivni beckovej akcni naser Rothrockova v zivotni forme Norton jako naprosto genialni slizoun od obou skvele zahrane ta chemie jejich vzajemne nenavisti funguje fakt bezchybne no a za ten zaverecnej vzajemnej souboj si oba zaslouzi absolutorium nostalgicky vzpominky pak jeste prikresluje peckovni osmdesatkova hudbicka a bezchybnej puvodni video dabing jinak zpusob jakym je zaverecny fight nasniman by mel slouzit jako priklad pro dnesni videokliparsky dementy aby vedeli jak tocit souboje takhle se to holt uz dneska nedela... ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ ŽENOU NA POMSTU JE CYNTHIA ROTHROCK. Sledovat zničenou a znáslněnou Cynthii,mojí věčnou oblíbenkyni nebyl zas tak zlé jak jsem si myslel. Skvělý trénink v džungli,dobře postavený děj a Richard Norton dokazující,že umí hrát záporné roli,které mu jdou stejně jako kladné. Mnohokrát natočený příběh,který mě nevím proč asi je fakt,že tam hraje Cynthia,kdoví možná moje obliba k ní nevidí skutečnou kvalitu filmu a nebo je ten film tak skutečně tak kvalitní,mě se hodně líbil. A galerii k filmu jsem dělal já. ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

Tragickej akční "nářez", neskutečně céčková cheap ptákovina, ripoff Kickboxera s VanDammem, kterej je ve srovnání s tímhle o několik levlů nad tím. Je to tak špatný, že když týpci střílí z škorpíků a kropěj to po sintiji, tak že jí netrefí je v pohodě, to je běžný, když se někdo snaží sejmout hlavního hrdinu, ale že ani nerozbijou skla autům, kerý tam stojej, to je divný, asi měli málo prachů na skla u aut a nemohli si dovolit je rozbít, místo kulek tam prskaj nějaký prskavky. Má to blbej střich, je to nastříhaný jak vod slepýho vopajšlíka, sláma tomu čouhá z bot, napůl děravejch, napůl rozbitejch. Vedle tohodle vypadá Mistr s Jetem Li jak film z jiný galaxie. Todle je ten nejvěčí céčkovej nejlevnější šunt co sem viděl. Hlavní padouch byl taky very číp, prostě neměli zřejmě ani korunu na to, aby v tý indonéziji natočili něco pořádnýho. Co se týče sintije, tak to je sama vo sobě docela sympaťačka, ale tendle škvár, to bylo moc i na mě. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Kedysi bola Cynthia mojou najobľúbenejšou herečkou, no keď si dnes pozriem jej filmy, tak netuším prečo. Výkop ma síce slušný, no to je trošku málo. Navyše tento film má hrozne blbý príbeh a je neskutočne zle natočený, vrátane súbojov. Dúfam, že ďalším jej filmom budem môcť dať aspoň nejakú hviezdičku. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama