Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom (Kostja Ullmann) je úspěšný berlínský kadeřník s prosperujícím podnikem a milujícím přítelem Robertem (Ken Duken). Při propagaci nového šamponu pro muže poznává poněkud roztržitou Heidi (Aylin Tezel), která vlastní kadeřnictví v zapadlém Neuköllnu. Když mu v práci poradí, aby rozšířil svůj sortiment i mezi ženy, začne Tom v přestrojení pracovat u Heidi, aby se dozvěděl, „po čem ženy touží“. Přes počáteční averzi mezi nimi vzniká přátelství, které se pomalu a zcela navzdory Tomově orientaci začíná měnit v něco hlubšího. (Stanislaus)

(více)

Recenze (2)

mius 

všechny recenze uživatele

Nazov filmu je v podstate len vtipnou slovnou hračkou (vychadza z vyrazu "Coming Out", verejne priznanie...) a film samotny je milou romantickou komediou o gay holičovi / kaderníkovi posobiacom v centre Berlina, ktorý sa dostane do okrajovej časti Berlina do kadernictva, ktore patri Heidi.... uz len porovnanie ich svetov je uzasne, jeho holicstvo je cele cierne, posobia v nom iba muzi, vsetci skoro rovnako vyzerajuci... jej svet je farebny, plny vzorov, roznych motivov, roznych osudov ludi, ktori do kadernictva chodia. Nie o tom je vsak tento film. film je o laske, bez ohladu na pohlavie. ci homo, ci hetero - to je tvorcom filmu uplne jedno. Od zaciatku je jasne, ako sa pribeh skonci, clovek sa tu nevyhne ani klasickym klišé - či už z pohľadu romantických filmov alebo z pohľadu filmu hovoriacom o homosexualite, ale všetky sú milo a zábavne spracované, vôbec mi nevadili. Vyzdvihujem tiež soundtrack a silné herecké obsadenie. Rola holiča perfektne sadla Kostjovi Ullmannovi, Heidi nemohol snáď nikto zahrať lepšie ako Aylin Tezel. Páči sa mi tiež, že aj menšie, vedľajšie role boli obsadené výbornými hercami, čo nie je v každom filme samozrejmosťou. Určitú (podpornú) úlohu hrá vo filme aj samotná metropola Berlín, ktorá je tu naozaj očarujúca a má vlastné kúzlo... za mňa 3,5* ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Coming In coby vztahové romantické drama s humornými momenty funguje více v druhé polovině maličko přepálené stopáže. Příběhově jde o vcelku předvídatelný snímek, v němž je vztahová linie maličko ozvláštněna nejistotou ohledně vlastní orientace. Je škoda, že se tvůrci drželi žánrového klišé a nevykreslili postavy a děj svižnějším a/nebo vtipnějším způsobem. Přesto jsem se několikrát pousmál a nechal se i dojmout příběhem o lásce, která se někdy může zrodit opravdu nečekaně. Kostja Ullmann a Aylin Tezel byli nadmíru sympatičtí a byl jsem rád za menší roličku pro Katju Riemann. Bonusové body za berlínské exteriéry a mužskou verzi I Kissed a Girl. Slabší tři hvězdičky! ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama