Reklama

Reklama

Po bolestném rozchodu s dlouholetým přítelem (Morris Chestnut) se úspěšná lobistka Leah Vaughnová vrhne do vášnivého vztahu s okouzlujícím cizincem Carterem (Michael Ealy), který budí dojem dokonalého muže. Po krátké známosti založené na sexu ale Leah odhalí Carterovy násilnické sklony a ukončí jejich začínající vztah. Carter, kterého spaluje šílená touha po pomstě, jí v záchvatu žárlivosti obrátí život vzhůru nohama. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nie je to ten taký mrazivý thriler, pri ktorom by ste sa znepokojene rmvili, nie je to ani nejak extra dobrý thriler, keďže je predvídateľný a plný opíc, ale je to presne ten thriler, ktorý je pozerateľný v neskorých nočných hodinách na TV, keď prepínate medzi Toráčom, reprízovanými Susedmi a narazíte na toto. Pekný vývoj príbehu, postáv, možno jednu nudnejšiu pasáž prestrihať a viac zdemonizovať Ealyho a bolo by to aj na tri. Dá sa to však vydržať dokonca. 2 z 5 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný film, který se tváří tak blazeovaně a nakonec je prázdný a naprosto o hovnu. Taková rádoby drsná romantika, kde se vlastně nic opravdu hnusného neděje, jen pár scén má v divákovi vytvořit pocit, že to je hrozně napínavé. Není. Ti herci jsou příšerní a stejně tak i povrchní scénář s nudným vývojem. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $57,027,435Tržby Celosvetovo $60,185,587Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ zo začiatku pohoda ako u rodinného filmu, potom sa prepne výhybka a začne to mať grády, svoju ostrosť, dejovo sa to ťahá v dobrej detektívnej zápletke, ktorá nejak neodradí a nechá diváka pristúpiť na rozohranú hru, jedine záver príde dosť klasický, zbytočne predlžovaný, keď vieme k čomu to všetko nevyhnutne smeruje /60%/ ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře natočené. Nicneříkající romance se přepne do mrazivého thrilleru - scena u benzinky slušný start. Co mě štvalo - ta naivita ženské postavy (hledat partnera na život v někom, kdo si to s ní rozdá ve špinavý putice na hajzlu?) a logické díry v ději (rozeslané video - původ). Jinak herci solidní, přes veškerou čitelnost událostí následujících dojde na jednu neočekávanou. Takže z nabídky snímků o psychopatických (ex)partnerech se jedná o solidní počin. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Úspěšná žena není spokojená s vývojem vztahu se svým dokonalým přítelem, tak mu dá kopačky a najde si nového dokonalého. Ale nic nebývá dokonalé ve všech směrech... Film není žádné překvapení, obyčejný podprůměr bez světlejších chvilek. (2D dabing) Rozpočet: $ 12 miliónů, Tržby: $ 60,273 miliónů. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Pri prvom sprchovaní hlavnej hrdinky na začiatku filmu si môžete všimnúť, že hlavica sprchy má okrúhly tvar. Ale už pri nasledujúcom sprchovaní je hlavica hranatá a bližšie pri stene. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama