Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Útočník FC Synové Jeruzaléma Ami Šušan (Oshri Cohen) má prvotřídního agenta. Zařídil mu skvělé angažmá v první lize a stará se o něj i v soukromí – ne snad že by ho i oblékal, to i jako profesionální fotbalista zvládne sám, ale rozhodně hlídá jeho pověst a pěstuje šušanovskou macho legendu. Tentokrát ho chtěl například „tajně“ nafotit, jak balí jeruzalémské kočky. Naneštěstí narazili na vysokou štíhlou Mirit (Gal Gadot), na niž si jinak dělá nároky zdejší mafián. A ten si to, když uviděl, jak mu Ami dělá do holky, nenechal líbit. Fotbalista skončil na zemi a mohl si vybrat: nechat si uříznout kulky, nebo na oficiální tiskové konferenci prohlásit, že je homosexuál. Vybral si coming out, i když tuší, že tím v prostředí vrcholové kopané spáchá de facto sebevraždu. A ano, od té chvíle ho tým nestaví a je terčem nenávisti fanoušků. Nicméně to má nakonec i nečekané výhody, izraelské liberálky se mohou přetrhnout, aby gay celebritu dostaly do postele.
Být prvním oficiálně teplým fotbalistou na světě s sebou v důsledku, světe div se, přineslo spoustu nových sponzorů a aby se penízky sypali ještě více, ujímá se Amiho agent organizace Pride Parade, kde bude jeho svěřenec pod duhovou vlajkou hlavní hvězdou. Ten zatím neví, že na něj Mirit od onoho večera, co se poprvé setkali, stále myslí… (chamonix)

(více)

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Náhodně objevený izraelský film s Gal Gadot z doby, kdy už měla natočené tři díly Rychle a zběsile. Není úplně náhoda, že její fotky a jednotlivé scény z tohoto filmu globální fanoušky uvádějí do varu, protože na té laciné stylizaci zkrátka něco je. Ne každá herečka dokáže zahrát mafiánovu holku, aniž by ztratila důstojnost. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama