Reklama

Reklama

Ve znamení lásky

  • USA The Choice (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Travis Shaw je veterinář, pracuje na klinice svého otce v pobřežním městečku v Jižní Karolíně, má domek pár desítek metrů od moře, loď a každý večer pořádá hlučnou party pro své veselé přátele. Do sousedního domku se nastěhuje studentka medicíny Gabby, kterou veselí a hlasitá hudba ruší při studiu, a přijde Travisovi vynadat. Zjevně si o plážovém playboyovi nemyslí nic dobrého. Za pár dní se ale ocitne v úzkých, když její fenka zlatého retrívra začne náhle v noci rodit. Travis nabídne kvalifikovanou pomoc a zanedlouho se oba spřátelí natolik, že Gabby neváhá s Travisovou partou vyrazit na vyjížďku lodí. Gabby má ovšem přítele Ryana – je to doktor v místní nemocnici, a také Travis má partnerku Monicu, přezdívanou Bumerang, protože se s ním každou chvíli rozchází a zase se k němu vrací. Travise ale Gabi neodolatelně přitahuje. Její partner je dlouhodobě mimo město, a tak mezi nimi jednoho večera padnou všechny zábrany. Gabby má pak výčitky svědomí, a když se Ryan vrátí a žádá ji o ruku, řekne ano. Pak ale zasnoubení zruší a odjíždí k rodičům. Travis ji vyhledá, vyzná jí lásku a žádá ji o ruku. Gabby konečně dojde, koho miluje, souhlasí a koná se svatba. Jsou spolu šťastní, narodí se jim dvě děti. Jednoho večera se mají sejít v restauraci na večeři, ale Travis se zdrží v práci a Gabby na cestě domů v dešti havaruje... (TV Nova)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (60)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks má neuvěřitelně užasne knihy ,a filmové zpracováni je neskutečně užasne nejde slovy vyjádřit jak jsem se všemi filmy spokojen a doufám že tímhle filmem to nekonči , a dočkáme se dalšího čerpáni z jeho knih s užasnými příběhy které budou doufám z filmovány. Výborní herci pokaždé, nemam co vytknout někdy maličkost ale to se stává. Benjamin a Teresa zahráli pro mě až moc reálně ( a to je jen dobře ) tenhle romantický příběh, s dokonalým místem, se skvělým humorem a nesmí chybět nádherný soundtrack. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola planoba na n-tu a picovina vsetkych picovin. Ja viem, svet ktory zdielaju tuna filmove postavy - to je svet plny volovani a sakrovani. No ale taky svet ja jaxi nezdielam - naopak - to sa bude u mna picovat a kurvovat, opakujem Picovat a Kurvovat. Lebo sa odmietam zucastnit sveta tychto postav vo filme, jelikoz evidentne je to svet plny vonavuckych kvetov a nadhernych farebnych motylikov, navyse vyhriaty slnkom kde najvacsim priestupkom je volovani a sakrovani. Tu kurvovat a picovat budem jak chora vrana. Presladenejsie debiliny su snad len tie s Rokom Hadsnom - to su filmy tak sladke, az su odporne. Odporucam zist reziserovi Rossovi Katzovi z jeho vzdusnych zamkov s5 do reality - hm, zacat moze povedzme noirom Sunset Boulevard,a pokracovat brutalmi ako Kladivo na Carodejnice a Medusa Touch. Jo a kedze navrhujem este vacsi navrat do reality, tak reziser by si rovno mohol precitat Cernou Knihu Komunismu, to je masaker. Toto je picovina, kralovna vsetkych kurev a extremne smradlava zumpa tak za 12 % ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romantický príbeh, ktorý je tak trošku až moc sladký. Nehovorím, že v tom nie sú silnejšie alebo dramatickejšie momenty, ale občas mi vadili len „veľmi obecne“ vypracované scény. Napríklad, scény, ktoré zachytia rast rodiny, ale na detail, že rodičia by mali vypadať trošku starší, už zabúda. Z hereckej stránky ma najviac presvedčila Teresa Palmer. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Je to podle knižního best-selleru? Jistě, že to je podle knižního best-selleru! Film tak sladký, až se vám z něj zkazí zuby. To popírat nebudu. Ovšem jak jsem zjistil. Mě to vůbec nevadí. Naopak. The Choice je krásný romantický film se vším všudy. Já se bavil. Super hudba, báječní herci, sladký příběh a dojemné vypravování. Benjamin Walker je sympaťák a Teresa Palmer je ta, ona australanka, do které jsem se v posledním filmu zamiloval. K tomu připočtu dceru z filmu 96 hodin (2008) a taky (samozřejmě) Alexandru Daddario. Těžký to má hoch, když se musí rozhodovat mezi zlatými vlasy Palmer a modrými oči Daddario. To mu vůbec nezávidím. Film je ale prvním příběhem co vidím od Nicholase Sparkse, takže srovnání nemám. Jestli, ale je jeho tvorba samé slaďárny, tak se na ní možná i podívám blíž. Tenhle mě totiž bavil. Byl místy přirozeně vtipný a hlavně chemie mezi postavami funguje. Což je asi největší klad filmu. Protože romantický příběh skutečně funguje a ožívá právě s herci. Tomuhle se to povedlo. Dokonce jsem se přistihl, že poslední půl hodinu si přeju, aby film dopadl dobře. A to... to umí málokterý slaďák. (80 %) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Toto bolo ešte presladenejšie, ako káva, do ktorej ste omylom frcli 10 kociek cukru. The Choice už ani nebol gýč, bolo to niečo úplne nové. Všetko je nádherné, podmanivé. Rozprávková príroda, romanticky zapadajúce slnko. More. More predsa nesmie chýbať. Psy rodia megarozkošné šteniatka, nad ktorými sa všetci dospelí topia ako zmrzky na augustovom slnku. Muži sú vysokí atléti s dokonalým, ukážkovo vybieleným chrupom. Zbožňujú sex, ale zároveň si vážia ženy. Majú tiež, pravdaže, super účesy. Ženy majú dokonalé telá, vlasy a úsmevy od ucha k uchu. Každý žartuje s každým, ale mimoriadne neškodne a milo. Občas niekto zomrie na rakovinu, ale sú z toho vyvodené múdre preslovy o tom, že život je krásny a smutný zároveň, takže zas sme o čosi múdrejší. Všetko je ukážkové, nikto nie je vyložene zlý, nedajbože zákerný. Všetci sa úprimne a nadovšetko zbožňujú, muž a žena sa milujú nežne, potichu, jemne a pri západe slnka, pričom do toho musí hrať sladkobôľny slaďák. Manželský sľub (s Channingom Tatumom a Rachel McAdams) a Zápisník jednej lásky (od rovnakého spisovateľa) boli oproti The Choice psychotrilery ako od Davida Lyncha. Je to bohato pocukrované, nechutne rozkošné a odporne pôvabné. Poviete si, že toto je proste kurva moc, ale popritom sa nasprostasto uškŕňate a ste zvláštnym spôsobom spokojní. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen ve Whiteville v Severní Karolíně. (BloodMax)

Reklama

Reklama