Svůdná touha

Zvodná túžba

Komedie / Thriller

USA, 1998, 85 min

• Houdini

Křišťálový glóbus - výběr(11.5.2007)

• k212

Pokud to má být satira nebo hodně černá komedie, proč ne, pokud triller tak je to vskutku dosti slabé...(20.3.2006)

• Damiel

Tenhle thriller ve mně nezanechal nic, proč bych se k němu musel vracet. Scénář je děravý, atmosféru napětí se nedaří moc úspěšně budovat... Tak na jedno zhlédnutí a dost.(20.3.2006)

• jajinka

Po takovémhle thrilleru by ani pes neštěkl.. Zajímala mě jen Julia Stiles, neb v 10 důvodech byla "nezapomenutelná".(24.11.2006)

• Fanucci

No hodně nepovedený scénář...ALE hororové momentíky tam byly občas velice podařené. A v tomto ohledu si cením i úplného závěru. Celkově jde ale o velice slabý film s průměrnými až podprůměrnými hereckými výkony.(27.11.2006)

Holt, laska je divna vec. Ale neznasam zavery ako ma tento. Hlavne ked mam ist potom spat. Tiez Stiles ani v 98 nevyzerala na 14 a vyssie uvedeny ofic. text distrib. mi pride mierne zavadzajuci...(20.3.2006)

• 5150

Thrillerů podobných kvalit jako je SVŮDNÁ TOUHA (režie Michael Steinberg) vznikne každým rokem nepočítaně a na tomto stojí za zmínku pouze obsazení mladičké Julie Stiles do hlavní role (její první hl. role). Za tuto roli mj. získala cenu pro nejlepší ženský herecký výkon na MFF v Karlových Varech (viz biografie).(25.5.2006)

• Rodriguez

Zajímavý a nezapomenutelný herecký výkon Julie Stiles, kvůli které za to stojí shlédnout tento snímek. Vražedné, svůdné, strhující!(13.5.2008)

• Pavlík

20. 04. 2009 (123.); byla čtrnáctiletá Ellie vrahem své maminky?(20.4.2009)

• Gandalf.T

Slabota která vyšumí z paměti během okamžiku. 40%(28.4.2008)