Reklama

Reklama

Vítejte na univerzitě v Colby, kam právě nastoupila skromná a nesmělá Alicia, která se chce stát právničkou. Když se setká s oblíbenou kráskou Hadley a přijme ji mezi sebe kroužek těch nejlepších, Aliciino nadšení nezná mezí. O to horší pak je zjištění, že její noví přátelé se pohybují po velmi tenkém a nebezpečném ledě. Vyšetřování vraždy, související s podivným studentským projektem, ukáže nečekané souvislosti a vede k šokujícímu odhalení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Ten film nebyl úplně špatný, ale Mia Kirshner, jako nevinná oběť? Ale prosím Vás to jako vážně? Mrchy tam byly všechny a lezly mi na nervy, jediná, která mě zaujala byla Meredith M. Černošský policajt byl teda úplný omyl! Aspoň, že film docela odsýpal a pro filmy ze školního prostředí mám slabost. Škoda, že nijak nepřekvapil. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Takových snímků už americká studia vychrlila desítky, ne-li stovky. Příběh chudé, ale pilné studentky, která se dostane do špatné společnosti bohatších kamarádek, ty se jí snaží zlákat na zcestí a nejzávistivější z nich jí nakonec ublíží... Kýč jako vyšitý, nicméně sympaticky obsazený a slušně zahraný. V prvním momentě jsem ovlivněný příjemnou Miou Kirshner dal dokonce tři hvězdičky, ale skutečná hodnota filmu je nižší. Celkový dojem 40 %. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak že to říkal božský Lumír? „Kdo lehá mezi otruby, přichází svini pod zuby?“ To by docela i sedělo, aneb když mezi morálně zkaženou zlatou mládež přijde ještě někdo prohnanější, vyčůranější a bezcitnější, nemůže to dopadnout dobře. Dobře promyšlené (zlí lidé nejsou jen a pouze zlí a ti dobří nejsou jen a pouze dobří, zlo a dobro jsou jen pouhé relativní pojmy), možná až trochu moc zašmodrchané, ale herecké představitelky dvou hlavních rolí (velmi zajímavá Meredith Monroe (mladší sestra Gwen Stefani?), herecky excelující Mia Kirschner) a jedné vedlejší (božská Dominique Swain) se s tím popraly výborně. Na svůj žánr a třídu slušný, koukatelný (nejen kvůli holkám) a v mnoha směrech zajímavý film, i když, pravda, možná ne tím, čím by mělo, nebo chtělo. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dvě dívky, které se znají prakticky jen od vidění, jsou samy v pokoji jejich společné kamarádky. Jedna se druhé zeptá, kolik měla sexuálních partnerů, ta jí bez ostychu odpoví, první přidá svoje číslo a svěří se s traumatem z dětství. Oslovená kouká a v poklidu řekne i svoje trauma. Pak se políbí a vlítnou na to. A ne, není to péčko. Velesympatická herecká sestava typu Dominique Swain nebo Taye Diggse si v tomhle zahrála doslova za trest. Třešničkou na dortu je pak fakt, že po pěti minutách ledabyle odhadnutá pointa se nakonec vážně uskuteční. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je libově mimo. Navíc jsem pořádně nestih začátek, tak jsem to měl trochu komplikovanější, ale možná mi to prospělo a jinak bych se nudil. Čtyři hvězdy dávám spíš z hecu - nějaký scény byly prostě vtipně vadný a obě hlavní herečky jsou super. Celou dobu jsem se vlastně i bavil, jen závěr byl trapně popisnej a tak nějak nudnej. 62% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama