Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autorka romantických knih pro ženy Theresa Gorenová je zamilovaná do mnohem mladšího tenisty Waynea Jenningse. Tomu však jde jen o její peníze. Jedné noci Theresa zcela nečekaně Wayneovi zavolá a rozrušeným hlasem mu oznámí, že se za něj nikdy neprovdá. Wayne netuší, že ve skutečnosti volala Theresina starší sestra a zároveň její literární agentka Jess McCurdyová. Mladík zastřelí Theresu její vlastní pistolí. Poručík Columbo ovšem zjistí, že ve chvíli, kdy kulka pronikla do Theresina srdce, byla žena už nějakou dobu mrtvá. Stopy vedou k Tess. Jenže nic není tak jednoduché, jak by si to skutečný vrah přál, zvlášť když má případ v rukou Columbo… (Česká televize)

(více)

Recenze (53)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zabít mrtvolu není protizákonný." To je asi pravda, ale zabít mrtvolu, když ještě žila, to už jistě v rozporu s nějakým zákonem bude. A od toho je tady ošuntělý elegán, jehož otravnost nezná mezí a jehož brilantní závěrečnou dedukci by dokázal zpochybnit i patnáctiminutový student 2. ročníku Fakulty právnické Západočeské univerzity v Plzni. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patrí prekombinovanosť, nevierohodnosť a mätenie diváka k atribútom kvality filmu, či epizódy série? No, podľa mňa ani náhodou. Tento diel som sledoval bez väčšieho záujmu a jediným motívom môjho počínania bolo, že som v danej chvíli nemal lepší nápad. Videl som zatiaľ asi polovicu z nakrútených častí columbovskej série, ale štvorhviezdičkových hodnotení je iba tretina, pričom táto epizóda rozhodne do nej nepatrí. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri Colombovi znamenajú štyri hviezdy v mojom prípade trochu miernejšie sklamanie, v tomto prípade ale trochu väčšie. K trom hviezdam sa uchyľujem iba málokedy, k týmto častiam sa tento prípad síce dosť blíži, ale stále je o niečo lepší, aby som ho ohodnotil nižšie. Takže napísané je to dobre, čakáme, ako sa to celé vyvŕbi a s čím nakoniec poručík dojde. Je to síce znova prekvapivé, ale nie dostatočne usvedčujúce. Toto sa v seriáli nestalo prvý ani posledný raz. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to len druhý diel Columba, kde po vražde nepoznáme ihneď identitu vraha. Prvý takýto diel bol absolútnym úletom, columbovskou avantgardou a takmer nepozerateľný. Preto som mal obavy, ale od polovice mi bol vrah jasný, samozrejme nesprávne, a film je to celkom priemerný. Až na zaujímavé rozuzlenie, kde sa Columbo ukáže ako znalec ženskej spodnej bielizne. Exceluje aj skrvavený sadistický patológ a našťatie sme, na rozdiel do Columba, nemuseli vidieť chlapíka, na ktorom si doktor išiel zgustnúť potom, ako si do úst strčil brokovnicu. –––– Abyste nabalil sněhovou kouli, tak do ní strčte. –––– Když moje žena začne vyvádět, tak já radši nemluvím. Dokud si nejsem jistej, že je to bezpečný. ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zajímavý a napínavý díl, ani trochu jsem se nenudil. Také jsem byl ze začátku zmatený a domníval jsem se, že vrahem byla sestra té spisovatelky. Columbo opět prokázal svůj "šestý" smysl pro maličkosti a detail, byť jako nezvratný důkaz by to asi neposloužilo, nevím. Ale zajímavé je zamyslet se nad tím, že střílení do mrtvého těla není trestné. Ale tomu člověku, byť střílel do mrtvoly, by šel přeci prokázat úmysl vraždy nebo ne ? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama