Reklama

Reklama

Párty hrůzy

(neoficiální název)
  • Kanada Death Weekend (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dej filmu sa odohráva počas 24 hodín v chladnom novembrovom dni na vidieku v Ontáriu. Diane (Brenda Vaccaro), bývalá modelka, sa zoznámi s bohatým playboyom Harrym (Chuck Shamata). Obaja tak prichádzajú na víkendovú párty v Harryho odľahlom vidieckom dome pri jazere. Onedlho ich ale začne terorizovať gang šialených mladíkov vedených Lepom (Don Stroud)... (westerns)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

majo25 

všechny recenze uživatele

Trilerík určite nenudí, aj keď nezačína práve najzaujímavejšie (autonaháňačka). Divoká partia asociálov si to rozdá s párikom na luxusnom opustenom mieste a napriek nižšiemu rozpočtu to má miestami aj atmosféru. Scénu s rozbíjaním nábytku som však musel pretáčať - niečo také neznášam ani vo filme. Don Stroud v roli záporáka výborný, scéna, kde ho prejde auto je nečakane výborne natočená. Do ženskej role mohli ale obsadiť nejaké chutnejšie mäsko a v takýchto filmoch by som očakával aj nejaké tie nahotinky, čo sa žiaľ nekoná. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Model hlúpučkej, za peniazmi prahnúcej modelky je tu obrátený celkom naruby. Modelka sa ukáže byť skvelou šoférkou, mechaničkou a pri záchrane života aj premýšľavou slečnou. Tupé mužské hovädá, prahnúce len za pomstou, chľastom, sexom, likvidáciou či naparovaním sa veľkosťou majetku, sa dočkajú zaslúženej odplaty uprostred močiarno-jazernej krajiny. Nekomplikovaný príbeh, skvelé zobrazenie, zahrňujúce i zopár humorných scén. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typický žánrový snímek, který se drží osvědčené osnovy. Nebohá mladá žena ohrožovaná čtveřicí buranů je donucena postarat se o sebe sama. Zubař Harry rád dává na odiv svůj majetek. Na víkendy si vozí do svého domu na samotě dívky, které si pak tajně fotí v pokoji a ve sprše, předvádí jim, co všechno vlastní, a pak počítá, že se s nimi vyspí. Jenže Diana je trochu jiná. Nejprve mu ukáže, jak dokonale umí řídit jeho fáro, když ujede čtveřici blbů, a následně mu vysvětlí, že i když je modelkou, neleze chlapům do postele na počkání. Když pak dorazí nasupená čtyřka, je jasné, že tenhle víkend klidný nebude. Film postrádá kladné postavy a ona i ta Diana není žádný svatoušek. Zpočátku se sice chová nemožně, pak se ale promění v SuperWoman a ukáže chlípníkům, zač je toho loket. Kromě automobilové honičky pobaví devastace domu či ďábelská jízda se člunem po jezeře. Jako celek solidní, film má spád a napětí, mrtvol dostatek. Osobně jsem čekal, kdy dojde na močál... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nenudiaca, svižne plynúca kanadská home invasion s rape and revenge vyvrcholením sprvoti banálneho konfliktu mestskej dvojice s bandou vidieckych grázlov. Film bol pre svoj údajne obscénny obsah svojho času zakázaný vo Veľkej Británii, čo je vzhľadom k tomu, že sa tu vlastne žiadne explicitné zvrhlosti nedejú dosť puritánsky verdikt. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vyborny hororovy kusok, nieco z rady Rejp and Ryvendz . Auto nahanacka na zaciatku maximalne potesi, hlavna hrdinka sa msti za znasilnenie, a teda je hodne odolna. Pomaly mi pripadala, akokeby mala vojensky specialny vycvik, ze nebola klasickym civilnym obcanom. No ale tempo na urovni, film odsypa jedna radot, na nudu niet casu ani priestoru. Brenda Vaccaro vyborna, zvysni herci mi nic nehovorili. Axa povazujete za samozvaneho hororoveho guru a za fundu poriadne strasidelneho hororu, tento film je treba poznat. 89 % ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • William Fruet napsal film o několik let dříve, ale s natáčením nespěchal, protože v té době vyšel film Strašácí (1971) a on se bál, že Death Weekend bude vnímán jako jeho napodobitel. (hladass)
  • Brenda Vaccaro se obávala vzít roli Diany. Před natáčením filmu ji nabídli roli v televizním seriálu a ona se obávala, že role v tak násilném filmu ji poškodí image. Ale nakonec to riskla. (hladass)
  • William Fruet řekl, že inspirací pro úvodní silniční útok ve filmu mu byla vlastní zkušenost. Fruet a jeho přítel se jednou proháněli po zapadlé silnici v Albertě v Kanadě,  když je začali otravoval opilí gangsteři, kteří se je snažili nabourat. (hladass)

Reklama

Reklama