Reklama

Reklama

Váleční kšeftaři: Druhá světová z druhé ruky

(seriál)
  • Česko Lovci vojenských pokladů (více)
Velká Británie, 2014, 34x44 min

Obsahy(1)

Dokumentární seriál popisuje dobrodružství Bruce Cromptona, který obchoduje se starým vojenským vybavením. Projíždí bitevní pole i nedaleké stodoly Evropy i bývalého východního bloku a pátrá po všem od starých radiostanic po tanky z druhé světové války. Není nic, co by Bruce neudělal, aby získal ten pravý kus techniky za správnou cenu a pěkně na tom vydělal. Během několika epizod této série se Brucovi a jeho týmu podaří předělat kusy rezavějícího kovu na historicky i finančně cenné kousky. Blázen do historie a milionář Bruce, který se vypracoval od nuly, má koneckonců nejlepší tým v oboru. Neexistuje nic, co by nedokázali opravit. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Borci seženem vše a taky vše bude fungovat těžke penize se tady točí ale zároveň hodně super záběru a nových poznání. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

I já se řadím k těm, který na nějaké té přehlídce vojenské historie občas uroní slzu dojetí před nějakým tím jeepem, náklaďákem či obrněným transportérem... Kdyby tak mohly ty válečné stroje vyprávět své příběhy... Jistě, některé by ani nebyly z války, ale o tom už holt dnešní renovace bohužel také jsou... Prta kolem Bruce, byť je to Anglán a ty mám rád, mi přijde nesympatická a Bruce sám vypadá jak stařík po mrtvici. Pokud mu můžeme věřit, vše kupuje jen pro to aby to za dvojnásobek střelil... V tom se zásadně lišíme, protože já bych z ruky nepustil nic. Jemu ale tak projde rukama zákonětě mnohem více věcí a ty nejlepší si snad nechává... Některé scénky mi přišly dost hrané a co je např v Top gearu skousnutelné, tady je to hrané až moc. Co potěšilo byla v jednom dílu návštěva Prahy a Milovic. Ale abych jen nehaněl, lecos se ze seroše dozvíte a na nejdnu slavnou mašinu podíváte! Dávám za tři spojky pásu Sdkfz. * * * ()

Reklama

Harris777 

všechny recenze uživatele

Pro někoho kdo má rád historii a rád se o ni zajímá s více úhlu podhledu je to fajn pořád. No po pravdě kdo by nechtěl mít doma nic vzácného a dat to do kupy. Já určitě jo. Projet se historickým tankem nebo jeepem je hodně fajn. A nakonec to prodám Slavovy do Ruska :D. Super seriál který byl udělaný pro zábavu a ne pro peníze. Jen tak dal Bruce. ()

RivenzGS 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý dokument, kdy vidíme naprostého blázna Bruce, který smlouvá a kupuje snad vše, co mu padne do ruky. Rád se na to podívám, když v televizi nic není. Je to příjemná podívaná, kde mě překvapily ceny některých historických věcí - automobil A. Hitlera za 8 milionů liber? A hned vedle dveře Hitlerovy cely... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama