Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál vypráví o královské rodině Inhumanů, rasy geneticky vylepšených lidí, kteří byli představeni již v seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. Královská rodina v čele s králem Black Boltem (Anson Mount) žije na Měsíci ve městě Attilan v utajení před obyvateli Země. Příběh začíná ve chvíli, kdy bratr Black Bolta Maximus (Iwan Rheon) zorganizuje převrat a zbytek královské rodiny je nucen uprchnout na Zemi na Havaj. Zatímco se členové rodiny snaží najít jeden druhého a seznamují se se zcela neznámým prostředím, Maximus za nimi vysílá své spojence. (Adasin)

(více)

Diskuze

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Súhlasím, v 40min. seriály sa na ňu pozerá pekne, ale tiež si nemyslím, že by utiahla celý film.

na příspěvěk reagoval Echelon1

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Já si neumím představit Skye v takové filmové roli. nemůžu si pomoct.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Mŕtvy? :D Dovtedy by mohlo byť akurát Ward. :D Tiež ma napadlo, žeby sa tu Skye mohla objaviť, ale to je príliš ďaleká budúcnosť. 

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ze by Agenti vydrzeli az sem? To se mi zda az moc velke... Sest serii... Ctyri staci.. A Skye by se nejvic hodila do Civil War. Pak by tu byly jeste Infinity War a Inhumans, ale Civil War je prednejsi.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Frca

no do té doby se toho může hodně změnit to je až za 4 roky a letos začne teprve třetí řada, takže bud v tu dobu budou už mrtví a nebo seriál vydrží a uvidíme je...Lincolna asi ne ale Skye možná ano....však oni ted začnou s Coulsonem hledat všechny nadaný včetně Inhumans tak se jistě dočkáme dalších a navíc ve filmu snad i Atillanu

na příspěvěk reagoval Echelon1

Frca

Frca (hodnocení, recenze)

Bylo by dobrý, kdyby se tam objevil někdo z Inhumans z Agents of S.H.I.E.L.D.třeba Skye nebo Lincoln. Aspoň by tam byly nějaké známé tváře.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Ragnarok je ale skandinávský konec světa, ne řecký, takže v tomhle bych to nijak nemíchal. To tam už rovnou můžou začít míchat všechna božstva dohromady...

na příspěvěk reagoval LizianShaw

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Hercula v MCU urcite predstavi jenom za dlouho, minimalne az ve Phase IV.... Ale i tak buh podsveti, vs Thor to mi zni fakt bozsky (...). Film by mohl byt prvni vyskyt, origin Hercula, protoze Pluto je mozna jeho archnemesis, taky si podal hodne hrdinu. Mohli by to i promixovat, a protoze je Pluto alias Hades buh podsveti, treti Thor by zaroven mohl byt origin Ghost Ridera. Ten by ale mel pouze male cameo, a to spis jako mrtvola Johnyho Blazea.. Me to zni uzasne: ctverice Thor, Pluto, Hercules a Ghost Rider. 

Taky by to mohl byt jakysi crossoover s Marvel Zombies, protoze Pluto umi ovladat mrtve... Uzasne, Marvel a prvni zombie v nem - RAgnaroku!
Natalie Portman uz nechce hrat Jane Foster.. Nevadi at si strihne ve filmu cameo na zacatku, kdy z ni Pluto vysaje energii (jeho schopnost), pricemz potom by to byl kruty a drsny film.

Pluto by mohl ovladnout nebo znicit Asgard, je to prece vladce pekla. Ragnarok!

IMO to zni skvele, o dost lepe nez "nejaky" Surtur, bylo by to o dost temnejsi, jeste primichat Lokiho a mohlo by to byt prekvapeni Phase III.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Pluto? Určite nebudú miešať božstvá z Ríma alebo Grécka, aspoň zatiaľ. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

on hlavně snad ještě nikdo pořádně nepotvrdil jestli jsou to Inhumans...že prý nějak Hydra pomocí Mind gemu probudila ty schopnosti nebo co...snad se to potvrdí

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ratemus

Sleduju Agenty, a ta teorie je dost mozna, jenom mi stale pripada divne davat do filmu alespon 4 cleny, ktere vubec nikdo nezna, jen tak, bez filmu. Stejne by to bylo s GoG kdybychom nevideli jednicku tak by to bylo fakt divne je nejdriv cpat do trojky.

A dvojcata nejsou Inhumans, myslim ze se jim rikalo jenom Enhanced... Mind Gem a Terrigen jsou dve dost odlisne veci.

na příspěvěk reagoval Ratemus

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Ratemus

Podle mě to bude tak, že Inhumans dorazí prostě v A: IW2, kde porazí Thanose, Kree uniknou a pak se s nimi utkají v jejich samostatném filmu. Takhle by se perfektně ukončila třetí fáze, tím že prostě už porazí Kree. V dalších fázích se zase budou jednat další rasy a tak (démoni,..).

na příspěvěk reagoval Echelon1

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Echelon1

no jasný, podle mě prostě kvůli tomu posunu musí vymyslet nový scénář aby dávalo smysl že Inhumans jsou poslední film...podle mě bude mít Thanos domluvu s Kree že když mu pomůžou zničit Zemi, tak Kree mohou zničit Inhumans....mimochodem podle mě ten Kree kámen sloužící jako zbran proti Inhumans udělá z Jemmy nějakou smrtící zbran na Inhumans...takže je dost možný že v Inhumans bude pojednávat bitvou mez iInhumans a Kree...no a nebo to bude úplně jinak a Inhumans bude nově prohlášanej jako první film čtvrté fáze

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Nebol to milióny rokov, ale pár tisíc. :-) Popravde, zatiaľ nie je isté, akoby Imperium Kree reagovalo na to, že sa im Inhumans podarili. Pretože, Vin-Tak (Kree) povedal, že prišiel zničiť Inhumans po aktivácii toho Divinera (hybateľa). Povedal, ak by sa ich impérium dozvedelo, že kedysi bol projekt úspešný, obnovili by ho, zatiaľ čo Kree tu nechali ten kvapalný kameň (žeby tá skupina, ktorá je proti Inhumans, ku ktorej patril aj Vin-Tak?) aby zničil Inhum. Trestuhodný žmýkací nápad tretí-krát sfilmovať Spider-Mana (v deckej podobe, to je už na zabitie) posunul Inhumans po A:IW II, takže prečo boli doteraz predtým, ale nie je problém to zmeniť? Buď Inhumans by sa aj keby boli pred A:IW II do konfilku proti Thanosovy nezapojili a to znamená, že to nezasiahne až tak hrozne celý Vesmír, čo sa po Avengers 2, ktorý mali zmeniť svet ani nečudujem. Alebo kompletne kvôli jednému pavúkovi pozmenili celú zápletku a tak do boja nepôjdu, kým Vesmír bude vo vojne (snáď), Inhumnas si budú relaxovať. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

mám takovou teorii, nevim jestli sleduješ Agenty, protože tam už se řeší hodně ve velkém Inhumans a dokonce se tam řeší i Kree...několikrát tam zaznělo že hlavní nepřátelé Asgardanů jsou Kree a ti jsou zase nepřátelé Inhumans, protože jsou to jejich stroje na zabíjení, nepovedené experimenty z milionů let dozadu a chtějí je vyhladit, to bylo v jednom dílu, kdy Kree přišel zabít Inhumans a zároven po něm šla i Sif z Asgardu....takže Kree nenávidí Inhumans....v seriálu už jsme viděli i město Inhumans (ne Attilan), ve třetí řadě se budou hodně řešit Inhumans to se vsadím, stejně jako už seriál připravuje půdu pro Civil war.....podle mě si Thanos v IW1/2 přivede s sebou na Zemi armádu Kree, která zároven půjde i po svých úhlavních nepřáátelích, Inhumans a v ten okamžik se ve filmu objeví jistě nějací Inhumans (možná Black bolt a Medusa) no a až bude Thanos poražen, Kree pujdou po Inhumans  a to už bude poslední film třetí fáze, film Inhumans...rozhodně to nebude origin protože už ted jsou v MCU Inhumans (v seriiálu Agenti a navíc ještě dvojčata)

na příspěvěk reagoval Echelon1, LizianShaw

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Práve preto som sa pýtal na tie korektnosti v dátumoch. Na IMDb je to ale tiež tak, čiže dúfam, že je to chyba, pretože takto ten Spider-Man všetko ničí...

Související novinky

Kdo si zahraje Inhumans?

Kdo si zahraje Inhumans?

01.03.2017

Agents of S.H.I.E.L.D. na podzim dostanou vzdáleného bratránka. Stanice ABC totiž vyšle na obrazovky Inhumans, další marvelácké superhrdiny, které lehce nakousnul právě seriál s agentem Coulsonem.… (více)

Marveláčtí Inhumans mají režiséra

Marveláčtí Inhumans mají režiséra

23.01.2017

Studio 20th Century Fox se práv na X-Meny jen tak nevzdá, takže je Marvel pomalu začal nahrazovat Inhumans. Rasa superlidí, kteří vznikli při experimentech mimozemské rasy Kree, se objevila už v… (více)

Marvel oznámil své plány do roku 2019

Marvel oznámil své plány do roku 2019

28.10.2014

Dva týdny zpátky jsme se dozvěděli comicsové plány DC a nyní je oznámil i Marvel, který proti Wonder Woman, Flashovi nebo Justice League nasadí řadu nových superhrdinů i události nejvyššího kalibru.… (více)

Reklama

Reklama