Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál vypráví o královské rodině Inhumanů, rasy geneticky vylepšených lidí, kteří byli představeni již v seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. Královská rodina v čele s králem Black Boltem (Anson Mount) žije na Měsíci ve městě Attilan v utajení před obyvateli Země. Příběh začíná ve chvíli, kdy bratr Black Bolta Maximus (Iwan Rheon) zorganizuje převrat a zbytek královské rodiny je nucen uprchnout na Zemi na Havaj. Zatímco se členové rodiny snaží najít jeden druhého a seznamují se se zcela neznámým prostředím, Maximus za nimi vysílá své spojence. (Adasin)

(více)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Ratemus

Julian v podání Feltona je ale celkem dobrý. Teď už je to se scénářem pro jeho postavu horší, ale stále ještě umí hrát ;)

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

r2m2

Pokud vypneš mozek, je to fajn. Ale na rozdíl od Marvelovských seriálů musíš mít ten mozek opravdu většinově vypnutý.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Crystal vypadá nejlépe, ostatní taky ujdou. Cením snahu vylepšit původní kostýmy, které by v doslovném převedení vypadaly hloupě, ale i tak to není úplně ono.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

r2m2

CW kromě toho co řiká kolega podemnou, je to prostě televize se zaměřením to náctileté, ale hlavně aby všichni vypadali jako z časopisu

na příspěvěk reagoval r2m2, Nevka

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

r2m2

No nevím, ale tam vybírají herce nejprve podle vzhledu a pak až posuzují herecké výkony. Všechny postavy musí být pořádně naleštěné aby byly vhodné pro teen obecenstvo.

na příspěvěk reagoval r2m2

r2m2

r2m2 (hodnocení, recenze)

Nevka

Mně taky není moc sympatická a bojím se že si na ni nezvyknu, ale zbytek super výběr. :)

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Ria Kon

Seriál, jehož první dvě epizody se budou vysílat i ve vybraných Imax kinech. Premiéra letos na podzim.

Související novinky

Kdo si zahraje Inhumans?

Kdo si zahraje Inhumans?

01.03.2017

Agents of S.H.I.E.L.D. na podzim dostanou vzdáleného bratránka. Stanice ABC totiž vyšle na obrazovky Inhumans, další marvelácké superhrdiny, které lehce nakousnul právě seriál s agentem Coulsonem.… (více)

Marveláčtí Inhumans mají režiséra

Marveláčtí Inhumans mají režiséra

23.01.2017

Studio 20th Century Fox se práv na X-Meny jen tak nevzdá, takže je Marvel pomalu začal nahrazovat Inhumans. Rasa superlidí, kteří vznikli při experimentech mimozemské rasy Kree, se objevila už v… (více)

Marvel oznámil své plány do roku 2019

Marvel oznámil své plány do roku 2019

28.10.2014

Dva týdny zpátky jsme se dozvěděli comicsové plány DC a nyní je oznámil i Marvel, který proti Wonder Woman, Flashovi nebo Justice League nasadí řadu nových superhrdinů i události nejvyššího kalibru.… (více)

Reklama

Reklama