Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 9
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Videa (22)

Trailer 9

Recenze (1 544)

Lima 

všechny recenze uživatele

Nejsem nějakým extra velikým fanouškem komiksových CGI omalovánek, ale tady musím kapitulovat. Zejména díky prostřední části, kdy to krásně do sebe zaklapne jak sofistikovaná skládačka, která upomíná na všechny předcházející Marvel filmy a film na vás se vyvalí tak neskutečný fan service, že je to až obdivuhodné. To a poslední nostalgická čtvrthodina vlastně ukáže, jak to kravaťáci z Marvelu mají dokonale promyšlené dopředu, třeba i s předstihem deseti, patnácti let. Dokonale seřízený stroj, který v dnešní filmově studiové konstelaci nemá obdoby. Kevin Feige je velký šéf. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Cítím k tomu podobný respekt jako k fotografii černé díry - stačí si jen představit tu obrovskou snahu a preciznost, co do toho šly. Když se Avengers před bitkou srotí, naprosto jsem chápal, že pro diváka s emocionální účastí v téhle sérii musí jít o jeden z životních zážitků. Kdo chce, aby mu tento film něco dal, tak mu to pravděpodobně dá - a jsem vlastně udivený, že jakkoliv emocionální účast sám necítím, nenudil jsem se s výjimkou poslední třetiny ani okamžik a obecně to uteklo hodně rychle. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Realizační možnosti hollywoodského blockbusteru na maximu, o tom není sporu. Řemeslně vycepovaná jízda, která nemá čas váhat, ani škobrtat. Ale emočně mě to minulo víc, než jsem si byl v první moment ochoten připustit. Očekávání Thanosova nekompromisního bodycountu mizí lusknutím prstu a tam, kde se jiným kutálely slzy, už jsem jenom nervózně poposedával. V té velkolepé ždímačce emocí jsem si tak užil vlastně jednu hodně nečekanou, a to když si dva dospělí chlapi po cestě k autu jen tak pokecají. Zbytek mě minul. O Kevinu Feigem se jednou bude vyučovat, všechna čest. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Jednimm slovem spatne, nekolik let nas masiruji na neco, co na konci vypada jako vsechny ty predesle filmy sestrihane do jednoho. Pripomina mi to Anthem (hra, ktera mela neuveritelny potencial a uplne vyhorela). Rikal jsem si, ze Captain Marvel je kravina, ale tak potrebuji nejaky film, ktery jen predstavi dalsiho hrdinu, ale End Game mi prislo, jako neco na koleni sepsane, tak aby nezemrelo tech hrdinu moc a mohli dal tocit a zdimat. Obrovske zklamani, hodne premyslim, jestli to nezmenim na jednu hvezdu. Jak rekl Deadpool "This is just lazy writing!" ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Završení nejen ságy Avengers, ale i vyvrcholení celého epického světa Marvelovských superhrdinů budete mít asi tak rádi, jako máte rádi filmy o superhrdinech. Není velké překvapení, že filmu prakticky není, co vytknout, jen velmi těžko někdo může tvrdit, že si přál víc. To, co od filmu očekáváte, velmi pravděpodobně dostanete, ať už čekáte cokoli. Za sebe mohu ve vší subjektivitě říct, a vím, že to není úplně fér, že nehledě na to, kolik hereckých hvězd a speciálních efektů do Avengers Marvel nacpe, pro mě to nikdy nebude takový komiksový zážitek jako Temný rytíř... 8/10 ()

Galerie (136)

Zajímavosti (214)

  • Chris Pratt (Star-Lord) zveřejnil video z natáčení i přes zákaz studia. (tyzmrde)
  • První díl série Avengers, ve které se objevil Ant-Man (Paul Rudd). (tyzmrde)

Související novinky

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama