Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ponižující útěk do Ameriky se paradoxně mění ve veliké, nezměrné štěstí. Mattoni nachází to, v co již nedoufal, velkou a šťastnou lásku. Zachmuřená Evropa zmizela, teď žije americkou svobodou a dynamikou, učí se být Američanem. Jeho americká pobočka firmy Mattoni roste a vzkvétá, jeho osobní život se podobá ženskému románu. Poprvé v životě si se svou láskou dopřává dovolenou na břehu moře. Ale ne vše je zalito sluncem. Z Evropy přicházejí dopisy od jeho ženy, které zahazuje, i když ví, že to nic neřeší. Stejně existují. Jsou v nich prosby o pomoc i obrázky jeho milovaných dětí. Cítí velký tlak, který ho vede k rozhodnutí vrátit se a dát vše do pořádku. Ani na okamžik neuvažuje, že by v Evropě zůstal, ale znovu, jako už tolikrát, zjišťuje, že není pánem svého osudu... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch zajímavějších a povedenějších epizod. Děj má zápletku a konec dílu nabízí otázku, jak že se to bude mít dál. Doufám, že i v dalších dílech dočkáme podobné úrovně, jako v této a minulé. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl, ačkoli zase začíná postelovou scénou, přeci je přinese důstojnější pohled na pana Mattoniho než předchozí díly. Ale i tak není problém u toho usnout. Tempo je opravdu pomalé. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama