Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ponižující útěk do Ameriky se paradoxně mění ve veliké, nezměrné štěstí. Mattoni nachází to, v co již nedoufal, velkou a šťastnou lásku. Zachmuřená Evropa zmizela, teď žije americkou svobodou a dynamikou, učí se být Američanem. Jeho americká pobočka firmy Mattoni roste a vzkvétá, jeho osobní život se podobá ženskému románu. Poprvé v životě si se svou láskou dopřává dovolenou na břehu moře. Ale ne vše je zalito sluncem. Z Evropy přicházejí dopisy od jeho ženy, které zahazuje, i když ví, že to nic neřeší. Stejně existují. Jsou v nich prosby o pomoc i obrázky jeho milovaných dětí. Cítí velký tlak, který ho vede k rozhodnutí vrátit se a dát vše do pořádku. Ani na okamžik neuvažuje, že by v Evropě zůstal, ale znovu, jako už tolikrát, zjišťuje, že není pánem svého osudu... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl, ačkoli zase začíná postelovou scénou, přeci je přinese důstojnější pohled na pana Mattoniho než předchozí díly. Ale i tak není problém u toho usnout. Tempo je opravdu pomalé. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch zajímavějších a povedenějších epizod. Děj má zápletku a konec dílu nabízí otázku, jak že se to bude mít dál. Doufám, že i v dalších dílech dočkáme podobné úrovně, jako v této a minulé. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama