Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato část vzpomínek obsahuje jisté nebezpečí a vládní rada Mattoni si není zcela jistý, zda je skutečně uchovat ve své zpovědi. Jde o období, kdy odešel jeho přítel dr. Löschner, a jeho žena Marie je náhle svobodná. Oba silně prožívají ten nečekaný okamžik, kdy to nemožné, co mezi nimi stálo celý život, je náhle uskutečnitelné. Pravda, v oné době se to rovná pořádnému skandálu, ale toho se Heinrich a Marie nebojí. Nebo v hloubi duše bojí? Zase jednou jde o osudovou chvíli, která může Mattonimu změnit celý život. Dokážou ji oba zralí a zkušení lidé uchopit a využít? Lze vzkřísit po celý život utajovanou lásku k novému štěstí? (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi unylá epizoda, skoro to vypadá, že si vzala většina štábu včetně herců dovolenou a natočila se výplň. Nevadí mi malá odbočka, která přímo nesouvisí s hlavní dějovou linií, vadí mi, že mělo jít o milostnou eskapádu, ale všechno se odehrávalo bez špetky vášně. Divák má tak opravdu dojem, že děj sledoval zbytečně a klidně by se bez něj obešel. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí výbornou epizodu střídá opět slabota. Cestě do Londýna, která se nekonala a vození se za ručičku roztažené do délky jedné hodiny mě fakt nenadchlo. Snad jen příslib s tou železnicí... ()

martinkaziki 

všechny recenze uživatele

"Pokuste se zapomenout na to, co jste tu dnes viděli a slyšeli" říká starý pan Mattoni na konci tohoto dílu a já ho beru za slovo. Mé počáteční nadšení z tohoto seriálu pomalu slábne a na tuto extra nudnou epizodu bych opravdu ráda zapomněla, abych seriál ještě vůbec měla chuť dokoukat. ()

Reklama

Reklama