Reklama

Reklama

Tumbledown

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Spisovateľka Hannah (Rebecca Hall) sa pokúša preniesť cez smrť svojho manžela, ľudového speváka, keď stretáva Andrewa (Jason Sudeikis), drzého spisovateľa z New Yorku, ktorý má na túto nešťastnú udalosť odlišný pohľad. Táto netypická dvojica musí spolupracovať, dať dohromady príbeh slávneho speváka, Hanninho manžela, a napísať ďalšiu kapitolu svojho života. (Martyska)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Konverzačka, ale musím uznať, že strašne zdĺhavá a väčšinou aj nudná. Zopár svetlých momentov, ale inak nič moc. Azda jediné čo mi na tomto filme imponovalo bol Andrewov dôvtip a zopár dobrých dialógov. Ale dokopy nič extra, keďže celý čas sa dokola točilo všetko okolo toho istého, no a ten záver radšej ani nekomentujem... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu vážnější romance, respektive romance s humorem, který není vlezlý ale je takový příjemný, navíc vlastně celou dobu založený na tom, že zemřel jeden člověk a jeho manželka s ještě jedním chlapíkem o něm chtějí něco napsat. A ta on s ní tráví v podstatě každou chvíli, aby se ukázalo, že o ten životopis možná ani tolik nejde. Jason Sudeikis pro mě zase jednou hodně snesitelný. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pěkná příroda a celkově taková mírně nadstandardní romantika, která mě ale osobně neoslovila tak, jak by mohla. Celý film je ale příjemně nevlezlý, humoru je spíše méně a je poměrně inteligentní. Celé je to postavené na mírně ironických dialozích. Herci v hlavních rolích příjemní a celé je to protkané takovým tím klasickým nádechem indie filmů. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Občas akosi dokážu prekvapiť aj filmy, od ktorých človek vôbec nič nečaká. "Tumbledown" by som presne zaradil do tejto kategórie. Plus je to romantický film, ktorý skutočne potvrdzuje všetko, čo som napísal vo svojom komentári pre film The Choice. Pretože takto vyzerá príjemný romantický film. Má dobré a zaujímavé postavy, príbeh, ktorý chceme sledovať a zaujímavé momentky, ktoré z neho robia príjemné pozeranie. Soundtrack filmu je podľa mňa absolútne fantastický a dopĺňa ho o vynikajúcu atmosféru. Každý podľa mňa vie ako to na konci dopadne a k čomu film bude smerovať, ale to môžeme pri všetkých týchto romantických filmoch čakať. Záleží od toho, ako to bude na človeka pôsobiť. Uveriteľne a príjene ako napríklad tu, alebo presladene, melodramaticky a iritujúco, ako pri "The Choice." Som rád, že tento film išiel cestou akou išiel. Jason Sudeikis sa predstavil aj v trošku inej role, no súčasne mu nechýba jeho humor a myslím si, že film funguje celkom dobre. Je asi len jedno, čo mu neviem odpustiť a to je fakt, že sú scénky, kde k niečomu prídeme a potom sa už k tomu nevrátime, ako napríklad veci v gitarovom puzdre, alebo vzťah medzi Andrewom a jeho priateľkou sa rozbije - prečo? Neviem. Ale to je asi jediné, čo by som tak výrazne vytkol. Inak je to príjemný film na príjemný večer a myslím si, že ak máte romantickú náladu, tak si ho pokojne pustite. Budete spokojní. Hodnotenie: B ()

castor 

všechny recenze uživatele

Milovali ho oba. Ona byla jeho manželkou, on jeho obdivovatelem. Další milý malý film. S dokonalou pečlivostí se proplétá po známých cestičkách, ale jde mu to navýsost slušně. Velkou zásluhu na tom mají zejména herci. Jason Sudeikis, kterému věříme snad každou polohu, dokazuje, že nepatří jen mezi komediálně schopné herci. Herecký projev Rebeccy Hall mě baví dlouhodobě, přesvědčivý, citlivý, umírněný, přitom je ale z jejích gest a pohledů znát, že její postavu něco silného tíží. Jasné, tragicky přišla o manžela, zbožňovaného hudebníka, ale také ona si klade nejrůznější otázky spojené s jeho náhlým odchodem. Tyhle dva spojí práce na psaní hudebníkova životopisu. Jak to asi dopadne? Základ je tak sice ohraný, ale tvůrci ho pojí hodně silnými dialogy a liniemi, což se jim potom příjemně vrací. Jsou citlivé a výborně zahrané. Závěr je trošku na sílu, bojí se být jiný, ale nakonec ok. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama