Reklama

Reklama

Můj kamarád drak

  • USA Pete's Dragon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dlouhá léta udivoval starý řezbář, pan Meacham (Robert Redford), děti ze sousedství pohádkami o divokém drakovi, který žije hluboko v lesích severozápadního pobřeží Spojených států. Pro jeho dceru Grace (Bryce Dallas Howard), správkyni v místním národním parku, jsou jeho příběhy jen divokými historkami... dokud nepotká malého Peta (Oakes Fegley). Pete je záhadný, desetiletý chlapec, který nemá ani rodinu ani domov, a který tvrdí, že žije v lesích s obřím zeleným drakem jménem Elliot. A podle Petova popisu se Elliot v mnohém podobá drakovi z historek pana Meachama. Za pomoci Natalie (Oona Laurence), jedenáctileté dívenky, jejíž otec Jack (Wes Bentley) vlastní místní pilu, se Grace vydává zjistit, odkud se Pete vzal, kam patří a zda jeho drak existuje. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (204)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne,ne,ne a ne...drak je super,jakkoliv zjevně vzniknul zkřížením orca z Warcraftu a Sullyho z Příšerek s.r.o.,ale zbytek je totální disneyovský výplach nejhrubšího zrna,kde se věci dějí prazvláštně a hlavně vlastně všichni lidští hrdinové se chovají jako idioti.Asi mám na obyčejný rodinný film přehnané nároky,ale svoje děti bych na tohle nevzal.Nečekal sem moc protože jsem si o filmu dopředu nic moc nezjišťoval,ale výsledkem je pro mě nesympatická nuda z pár fajn momenty...40% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ekologická pohádka s jedním nepovedeným drakem a bez jediné nosné myšlenky ve scénáři. Zlovolní těžaři likvidují les, zlotřilí lovci bez svědomí loví draka a jenom malý osiřelý chlapec, alias lesní Tarzan, a spořádaná rodinka, která se ho ujme, všechno zachrání. To jako vážně? Kde jsem to už jenom viděla? Už vím: asi tak ve stovce dalších filmů! Myslím, že Redford to vzal jen proto, že se rád prochází po lese. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Ťažko hodnotiť. Dobre obsadené, pekne nasnímané s fajn hubou a atmosférou ale s dejom tak neoriginálnym, jednoduchým a klišoidným až to zabolí. Príjemná jednohubka ktorú však stačí vidieť iba raz. A nepáčil sa mi vizuál draka. Pôsobil až moc detsky a rozprávkovo + tá krikľavo zelená mu na kráse taktiež nepridala. ()

Caine 

všechny recenze uživatele

Jako je to hezkej a milej film, ale takový utahaný. A příliš srdcervoucí - vedle něj vypadá Hačikó - příběh psa jen jako cynická reklama na konzervy a opět jsem se musel v duchu smát všem ženským co brečely na Titanicu. Příliš emotivní dílko, ale rozhodně lepší 3 (původně jsem chtěl dát 4). Jo a Redford překvapivě hodně upozazděnej a nevýraznej... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Disney povedlo! Konečně nádherný rodinný film bez jakýchkoliv blyštivých světýlek a načančaných kostýmech z rukou Disney. Po celou dobu si se mnou tenhle snímek emocionálně zahrával, tak jak chtěl. A fungovalo to! Prvotřídní práce. Rozhodně doporučuji všem co mají v oblibě ryze rodinné filmy. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo na Novom Zélande. (Astonko)

Reklama

Reklama