Reklama

Reklama

Nepovedené operace

(seriál)
  • Česko Zpackaná těla (více)

Obsahy(1)

V dnešní době posedlé vzhledem se čím dál tím více lidí uchyluje k plastické chirurgii, která jim má pomoct v dosažení perfektního těla. Jenže pokušení mít všechno co nejrychleji a zároveň nejlevněji je také čím dál tím větší. Cenově výhodná plastická operace „z druhé ruky" ovšem znamená i větší risk, že se něco pokazí. A pak je na nejlepších anglických plastických chirurzích, aby pomohli a zachránili, co se dá.
Kosmetické operace jsou ve Velké Británii trendem na vzestupu. Během jednoho roku bylo zeštíhleno, vyplněno, vymodelováno nebo jinak zkrášleno více než 100 000 Britů. V originálním dokumentárním seriálu Nepovedené operace se tým špičkových profesionálů věnuje pacientům, které jejich méně šikovní kolegové hrozivě zklamali.
Nepovedené operace nabízí exkluzivní pohled do zákulisí renomované plastické kliniky v nemocnici The Chelsea & Westminster a do života party profíků, co zklamaným pacientům konečně dají zadečky, prsíčka, nosánky a tvářičky, jaké vždycky chtěli. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

contreras 

všechny recenze uživatele

Velká síla!! Tohle to bych u hororu komentoval, jako věc pro okrajové publikum. Univerzální varování na začátku zní tak prázdně, ale je na místě (a to jsem největší kapacita v autovymývání mozku, pomocí Reality TV, takže vím o čem mluvím) Celkem dobře složené epizody, funguje to pořád konzistetně a respektuhodně. Příběhy hrdinů a hrdinek ve mě nebudí chuť jim zapálit domy, jako to bývá u většiny ostatních pořadů TLC, ale kupodivu respekt. Někteří pacienti jsou smolaři (ženská co jí vypadali skoro všechny zuby a záněty ji zdeformovali čelist) a někteří dělali všechnon pro to, aby se dostali k těmhle mistrům skalpelu a dalšího wehrcajku (frajerka co si nechala uřezat pupek na turecký veterině a teď vypadá, jako by ji někdo trefil zboku do podbříšku nábojem 7,62 x 54 R s průbojně zápalnou střelou, tedy např. 7,62-PZ 59). Ty doktoři v podstatě dělají zázraky, bez cenzury a jakéhokoliv šlehačkování. Fakt lahodnejch záběrů je tak akorát, nejsou nijak nepříjemně dlouhé, ale taky to nejsou žádné flashe do krvavého čehosi. Pacienti přicházejí se zoufalstvím v očích a odcházejí s pokorou v srdcích. Ale nic se netahá za vlasy, není potřeba. Když se přihlásí o pomoc pipka, co ji vyrazil nějaký vtipálek zuby kladivem, protože crack byl ten den velmi osvěžující, bylo by zbytečné a urážející přidávat teatrálnosti. Das Besten aus Reality TV ()

janytips 

všechny recenze uživatele

Doporučuji. Občas to vypadá, že se kameraman nachází v bourárně na jatkách, tak u toho asi nejezte. Příběhy lidí, kteří se v honbě za krásou posunuli daleko před startovací pozici. Plastičtí chirurgové zde odvádějí opravdu dobrou práci, nutno však dodat, že si za ní nechávají královsky zaplatit. ()

Reklama

Fisek 

všechny recenze uživatele

Krásná, nechutná a autentická ukázka toho, že takové operace můžou člověku zničit život. Každý, kdo o něčem takovém uvažuje, by měl tohle zkouknout a hned by ho to přešlo. Ruce od toho pryč. Fuj. ()

ShortyIC 

všechny recenze uživatele

Určite sa oplatí nájsť si tých 45 minút na pozretie Botched Up Bodies, nikdy neviete, možno to práve vás (alebo vašu priateľku, ak má malé prsíčka) odradí neurobiť dáku hlúposť... Je to celkom stručné, dosť zaujímavé, fantasticky natočené a hlavne je to solídne gore... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument varuje před riziky těchto operací. Dva zubní implantáty mám po pádu z kola také a žádné problémy. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama