Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokojným mestečkom Citrus Springs otrasie šokujúci prípad viacerých vrážd. Polícia je bezradná do chvíle, kedy jeden z útokov prežije mladé dievča. Jej psychický stav je ale zlý a preto vedúci detektív požiada o pomoc doktorku Jean (Christa Campbell). Obyvatelia mestečka sú nútení spojiť sa a proti brutálnemu vrahovi bojovať tiež. (Marceloo)

(více)

Recenze (2)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pokojným mestečkom Citrus Springs otrasie šokujúci prípad viacerých vrážd. Polícia je bezradná až do chvíle, kedy jeden z útokov prežije mladé dievča. Jej psychický stav je zlý a preto vedúci detektív požiada o pomoc doktorku Jean (Christa Campbell). Obyvatelia mestečka sú nútení spojiť sa a napriek nepríjemným obavám bojovať proti brutálnemu vrahovi. - Tento horor som chcel vidieť, pretože sa mi na zoznam kvôli zmene názvu dostal dokonca až dvakrát, ale vedel som, že to nič prevratné nebude. Lákal ma hlavne môj oblúbený hororový dedko Richard Riehle v malej úlohe a hudba od môjho oblúbeného skladatela Nathana Whiteheada. Tá hudba je jednoznačne najvýraznejšou zložkou tohto hororu a vyniká úplne extrémne. V hlavnej úlohe hrá Christa Campbell, ktorá podala lepší výkon, ako v predchádzajúcich hororoch, v ktorých som ju videl. Celé je to situované v malom mestečku, ktoré je zobrazené správnou formou a to robí konanie postáv a ich dialógy uveritelnejšími. Citrus Springs však nesmierne ubližuje to, že sa to velmi vlečie, vrah nemá žiadny charakter, aj keď jeho odhalenie prekvapí a v neposlednom rade tu je absolútna absencia brutality, na ktorej často tieto horory stoja. + Richard Riehle + herečka z Seed 2 a A Perfect Vacation + herec z The Magicians ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spíše než horor tento příběh připomíná kriminální drama s minimem vražd, ale vyloženou ztrátou času Citrus Springs není. Slibný začátek filmu i následné ubodání čtyřčlenné rodiny během noci sebou přineslo i celkem zajímavou atmosféru, bohužel však šlo o ojedinělé momenty. Zbytek zápletky se totiž točí spíše okolo dialogů, nepříliš úspěšném pátrání a osobním i pracovním životě samotné hlavní hrdinky. V určitých chvílích jsem viditelně cítil, že tomu dochází šťáva a tak trochu se i nudil.   Christa Campbell nikdy nepatřila mezi zrovna moc dobré herečky, ale tady se své role zhostila celkem slušně. To je snad poprvé, co tvůrci nevsadili na její ženské křivky a ona zůstala oblečená. Další známou tváří je Richard Riehle, ten zde měl ovšem jen menší vedlejší roli a na obrazovce se objevoval minimálně. Zbytek osazenstva tu byl jen do počtu a doktorčin syn mi lezl neskutečně na nervy. Byla celkem škoda, že dramatických okamžiků nebo mordů tu bylo poskrovnu, protože když už k nim došlo, bylo vidět, že režisér Bryan Baca není zas až takový mamlas, přestože šlo o jeho prvotinu.30% ()

Reklama

Reklama