Reklama

Reklama

Tři muŠTĚKýři zachraňují Vánoce

  • USA The Three Dogateers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se párek zlodějů vloupe do domu a ukradnou vánoční dárky a všechnu výzdobu, musí se tři stateční psí přátelé Hafos, Aportos a Azoramis vydat na cestu a vyčenichat způsob, jak zachránit klidné a šťastné Vánoce. (Bohemia MP)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto v rámci maratonu náhodných pičovin. Ten název mě dost nalákal a nakonec jsem nebyl vůbec zklamán. Mimochodem, zdálo se mi to nebo tam byl odkaz na Monty Python a Svatý Grál? ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Traja muštekieri zachraňujú Vianoce"? Čo to je? Žeby vianočná variácia na román francúzskeho spisovateľa Alexandra Dumasa staršieho? Budú Athos, Porthos a Aramis zachraňovať Vianoce? No neviem, tak som si to skúsil pozrieť. Avšak hneď na začiatku mi bolo jasné, že to s Dumasovými mušketiermi nemá nič spoločné. Je to totiž o troch malých, bielych, chlpatých, dosť protivných, hovoriacich psiskoch. Hafos, Aportos a Azoramis sa vydajú na trestnú výpravu proti dvom hlúpym zlodejom, ktorí kradnú vianočné darčeky a výzdobu. Je to teda poriadna kravina. Najotrasnejším prvkom tohto braku je to, že reálne, živé psy hovoria tým spôsobom, že majú počítačovo animované tlamy, a nejakí herci ich nadabovali. Na to sa nedá pozerať. * ()

Enzo555 

všechny recenze uživatele

Skvelá komédia! Už len tá scéna, keď pomocou prehryzaných káblov tri MINIpsíky ukradnú auto :D /Bonus- Obtloustlý Dean Cain a nemožne animované ňufáky. Nemožne v zmysle otrasne ()

elimS 

všechny recenze uživatele

25% - komentář 20ti slovy: Samozřejmě je to kravina na entou, ale kupodivu mě pár scének a hlášek pobavilo. Pokud je vám 6 a míň, budete se náramně bavit. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama