Reklama

Reklama

VOD (1)

Šikovný advokát si začne s mladou ženou, ale zaplete se přitom do nebezpečného milostného trojúhelníku a dojde i na obvinění z vraždy. (Netflix)

Recenze (3)

argenson 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní vidět tuhle dvojici v příběhu ze současnosti. I když bych přísahal, že v jedný scéně má Mercier to stejný negližé, ve kterým se ve třetím díle Angeliky šla cachtat s Ludvíkem Sluncetem. Každopádně Michèle Mercier s absencí dabingu Libuše Švormové a s krátkým sestřihem pro mě ztrácí polovinu půvabu, i když podobně jako ve Zlaté vdově střídá jeden šik obleček za druhým. Druhá pravda je zvláštní film, v němž se hodně mluví a málo děje, hlavně se to děje v nepřehledných retrospektivách. Odhalení vraha je slabší scéna, zato to má efektní a strhující závěr. Ten ovšem dojem z celýho filmu nezachrání. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Michele Mercier tady byla extra šik a s ohledem na její krátký sestřih mi přijde až neuvěřitelný, že tenhle film s Angelikou a de Peyracem vznikl mezi dvěma díly dlouhovlasé Angeliky. Ne, že bych nevěděl, jak fungují paruky, ale až do dneška mě nenapadlo, že ta blond hříva tehdy nebyla její. Druhá pravda se mi líbila o maličko víc, než většině lidí tady- mám to za 70 procent. Není to klenot světové kinematografie, ale například vztah svobodné mladé holky se starším, bohatým, ženatým mužem je tady vyobrazen fakt všeříkajícně. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Někde mezi Angelikou markýzou a Angelikou a králem se natočil tenhle biják, kde opět hrají prim Michele Mercier a Robert Hossein, tentokrát v kriminálce, která by nemusela být vůbec špatná kdyby ji nesestříhal absolutní debil, takže scéna, střih, scéna, někdy to nemělo žádnou návaznost, to byl opravdu zažítek jak žrát rozteklou zmrzlinu před bandou holek. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama