Reklama

Reklama

Multitasking

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2014, 8 min

Obsahy(1)

Multitasking - několikero procesů běžících současně, tedy více otevřených aplikací v jednu chvíli. Mezi aplikacemi, které běží na pozadí se můžete libovolně přepínat a vždy je najdete tak, jak jste je opustili. (Cinema Open)

Recenze (4)

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% — Nápad dobrý, skoro bych se nebál říct, že originální. Zpracování trochu víc amatérské, než by se na profesionály slušelo, tím nemám na mysli herce, ale spíš ty (nebo toho?) za kamerou. Hodnotit amatérský film v databázi profesionálních filmů vyznívá poněkud nespravedlivě, ale pokud se to pokusím napasovat na svoje hodnotící kritéria, nedá se jinak. ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Bylo to až moc dlouhé. Obdivuji herce, kteří dovedli zahrát tak dlouhý záběr. Ale i ten mohl být ozvláštnění - třeba pomalým nájezdem, potom zase třeba odjezdem - zkrátka pomalým pohybem, aby jsme se po minutě nezačali nudit. Ručička míry pozornosti byla fajn, ale kdyby byla řešená jinak a ne tímhle "budíkem", který nevím, co přesně má být, ta by to bylo lepší. Deformaci záběru bych si také odpustila. Lepší by bylo, kdyby se záběr posunul směrem dolu a ořízl se, než aby se takhle nehezky splácnul. Taky je škoda, že se tam nepracuje s barvou - barva vyznění vždy pomůže a je zapotřebí. Ale nápad byl dobrý. ()

Azitras 

všechny recenze uživatele

Je sice hezký, že se na hereckých školách učí hrát, ale stálo by za to ty lidi naučit i s nahrávací technikou. Pak by nemohly vzniknout takové odpornosti. ()

Reklama

Reklama