Reklama

Reklama

Pověst

(amatérský film)

Obsahy(1)

Mysteriózní romantický horor Pověst vypráví příběh Elišky, která vidí svět tak trochu jinak. Samotářská dívka žije pouze se svým otcem a musí na nové škole čelit posměchu a šikaně. Jedinou oporou se jí stane spolužák Kryštof. Společně překonávají kruté nástrahy střední školy. Ani jeden ale netuší, jaká děsivá zkouška na ně čeká. Jejich čistá a naivní láska se střetne se Zlem ukrytým v dávné minulosti. (Cinema Open)

(více)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut se mi fakt líbilo. Na amatérský film celkem slušně zvládnuté středoškolské drama, sice plné nejtypičtějších klišé a bez jakéhokoli hororového prvku, ale natočené bylo se zápalem, nadšením a slušnou kamerou. Bohužel ta druhá polovina to celé poslala do háje, protože se dost nedůvěryhodně a blbě vyvíjela, všechny dialogy taky byly pitomé a konání všech postav bylo strašně divné a taktéž nedůvěryhodné. Navíc horor je to až v posledních 5 minutách, zničehonic a bez pořádného představení té pověsti. Hlavně to ale pak ukázalo, jak moc nedomyšlený scénář to mělo. Navíc nám zde žádná postava není ani pořádně představena a herecké výkony na amatérský film sice ujdou, ale i tak se tu našli tací, kteří mě svým pokusem o "hraní" dost rozesmáli. Ale tak aspoň se mi líbilo, že se to odehrává v Hradci Králové a že režiséři někde splašili Aleše Hámu, který tu rozhodně podává nejlepší výkon ze všech. Ani se není čemu divit, když nemá konkurenci. Objektivně za slabé 3*, přece jenom je to fakt amatérský film, ale subjektivně bych šel níž. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle se popravdě moc nepovedlo. Příběh samotný by možná ani tak špatný nebyl, bohužel hororové atmosféry je tu poskromnu a většinu děje zaplňuje školní život mladé Elišky – trampoty se spolužáky, přeskočení jiskry s ogarem, který jediný si z ní nedělá prdel, drsný fyzikář co dostane infarkt na hajzlíkách, neskutečně přehrávající omladina (někteří byli opravdu na ránu a seru na to, že jde o amatéry…). No a v neposlední řadě ušatý táta Aleš Háma, který jako jediný předvedl alespoň nějaký herecký výkon – coby nejzkušenější na place. Bohužel ta historka o zloději a náhrdelníku nebyla dostatečně poutavě zpracována… ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama